«Μέρος της κοινωνίας μας τα γήπεδα» (video+photos)

Οι φίλαθλοι του Πανιωνίου... αντιστάθηκαν και αυτοί στα σκληρά μέτρα που παίρνει η πολιτική ηγεσία, αναρτώντας πανό στο παιχνίδι της προηγούμενης (7ης) αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Το πανό έγραφε «Κάτω η χούντα του Μπατσόκ» και το Onsports ήρθε σε επικοινωνία με φίλαθλο του Πανιωνίου, μέλος των «Πανθήρων», ο οποίος ωστόσο θέλησε να κρατήσει κρυφό το όνομά του. Μίλησε για αυτήν την ενέργεια των «κυανέρυθρων» φιλάθλων, τονίζοντας πως ένα γήπεδο ή ένας σύνδεσμος είναι κομμάτι της κοινωνίας και δεν μπορεί να περάσει ανεπηρέαστο.

«Ένα γήπεδο ή ένας σύνδεσμος, είναι και αυτά μέρη της κοινωνίας μας. Δεν μπορούν να μείνουν ανεπηρέαστα κάποια πράγματα.

Όπως ένα σπίτι μπορεί να έχει κάποιον ή κάποιους άνεργους, έτσι είναι και ένας σύνδεσμος. Έχουμε και εμείς άνεργους φίλους μας, που είναι μέλη του συνδέσμου και γνωρίζουμε και καταννοούμε τα προβλήματα που έχουν. Άλλοι δουλεύουν κάτω από κακές συνθήκες και μάλιστα δεν πληρώνονται.

Όλα αυτά είναι προβλήματα της κοινωνίας μας, που δυστυχώς προέρχονται από μια λανθασμένη πολιτική διαχείριση που έγινε στο παρελθόν. Και δυστυχώς τα λάθη συνεχίζονται.

Εμείς δεν θέλουμε να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Θέλουμε να ακουστούμε, όπως κάνει σχεδόν όλος ο κόσμος. Το πανό που αναρτήσαμε ήταν ένας τρόπος. Είμαστε και εμείς μέρος της κοινωνίας, με τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες μας.

Άλλωστε, πολλοί από εμάς πηγαίνουμε μέχρι και στις πορείες ή τις διαμαρτυρίες που κατά καιρούς γίνονται. Όσο μπορούμε, θα συνεχίσουμε να έχουμε και εμείς τη φωνή μας πάνω σε αυτό το θέμα».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

«Μέρος της κοινωνίας μας τα γήπεδα» (video+photos)
«Μέρος της κοινωνίας μας τα γήπεδα» (video+photos)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×