Η απίστευτη ιστορία του παίχτη που «ξέρανε» την Αργεντινή! (photos+videos)

Το Onsports σας προσφέρει την... τρελή ιστορία του Λούκας Μπάριος που είναι Αργεντινός, αγωνίζεται στην Εθνική Παραγουάης και «πλήγωσε» τόσο την πατρίδα του όσο και τον άνθρωπο που τον έκανε διεθνή!

Μια απίστευτη ιστορία συνοδεύει τον Λούκας Μπάριος, ο οποίος στο 90’ του αγώνα Αργεντινή – Παραγουάη για την 1η αγωνιστική του Κόπα Αμέρικα σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 2-2! Παρότι η Αργεντινή είχε προηγηθεί 2-0, οι Παραγουανοί δεν το παράτησαν και με δυο πανέμορφα γκολ, ένα από τον Νέλσον Βαλντές, κι ένα από τον Μπάριος, πήραν τον βαθμό με επικό τρόπο.

Ο Μπάριος είναι Αργεντινός!

Αυτό που πολλοί μπορεί να ήξεραν, αλλά λίγοι το θυμούνται, είναι πως ο Λούκας Μπάριος είναι Αργεντινός! Ο υψηλόσωμος φορ γεννήθηκε στις 13 Νοεμβρίου 1984 στο Σαν Φερνάντο της Αργεντινής, από Παραγουανή μητέρα! Τα πρώτα χρόνια της καριέρας του τα διένυσε στην Αργεντινή και σε ομάδες της χώρας, μέχρι να πάρει μεταγραφή στη Χιλή. Με τους ποδοσφαιριστές που διαθέτει, όμως, η Αργεντινή στη διάθεσή της για την Εθνική ομάδα, δύσκολα θα έβρισκε θέση και έτσι δεν είχε κληθεί από κανέναν για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

Ο Μαρτίνο τον έκανε διεθνή

Ο σημερινός προπονητής της Αργεντινής, Τάτα Μαρτίνο, ήταν όμως αυτός που του έδωσε την ευκαιρία. Αυτό κι αν κάνει την ιστορία πραγματικά… απίστευτη! Ο Αργεντινός προπονητής ήταν στον πάγκο της Εθνικής Παραγουάης και έφερε την ομάδα ως το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής! Ο Μπάριος έκανε γνωστό σε όλους πως έχει διπλή υπηκοότητα και ο Μαρτίνο τον πήρε στην αποστολή! Ήταν ο άνθρωπος που τον έχρισε διεθνή στις 25 Μαΐου 2010 σε φιλικό με την Ιρλανδία, όπου ο Μπάριος πέτυχε το γκολ στην ήττα με 2-1! Οι δυο τους συναντήθηκαν στην πρεμιέρα τους στο Κόπα Αμέρικα 2015, με τον Μπάριος να «πληγώνει» την πατρίδα του και τον προπονητή που τον έκανε διεθνή…

Το πρώτο γκολ του Μπάριος με την Παραγουάη

{youtube}28NeU7AvjIw{/youtube}

Το γκολ που... ξέρανε την Αργεντινή

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×