Ο άνθρωπος που τινάζει τη μπάνκα της Α2 στον αέρα!

Το Onsports σας παρουσιάζει τον Αλέξανδρο Θεοδώρου ο οποίος έφερε στην Κύμη της Α2 παίκτη από τη Ζαλγκίρις και την Ευρωλίγκα τρελαίνοντας τη μπασκετική Ελλάδα!

Τα νερά του ελληνικού, και όχι μόνο, μπάσκετ τάραξε την Παρασκευή η Κύμη φέρνοντας τον Βάιντας Καρινιάουσκας στο ρόστερ της! Η ομάδα… θαύμα από την Εύβοια, που έχει ανέβει πέντε κατηγορίες σε πέντε χρόνια, θα αγωνιστεί τη σεζόν 2015-2016 στην Α2 και όλοι έμειναν… με το στόμα ανοιχτό μαθαίνοντας πως απέκτησε παίκτη επιπέδου (και κασέ κυρίως) Ευρωλίγκας! Η εύλογη απορία όλων ήταν για το ποιος είναι ο… τρελός που πετάει του κόσμου τα λεφτά για μια ομάδα της Α2 και το Onsports έχει την απάντηση!

Ο Αλέξανδρος Θεοδώρου είναι αυτός που «γιγαντώνει» τον ΓΣ Κύμης, έναν από τους πιο ιστορικούς συλλόγους όχι μόνο της Εύβοιας αλλά και της χώρας καθώς ήταν εκ των ιδρυτών του ΣΕΓΑΣ! Ένας άνθρωπος νέος, με όραμα και όνειρα που ξεπερνούν τα στενά όρια της μικρής πόλης και ξανοίγονται! Όπως το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου που απλώνεται μπροστά στην αρχοντική πόλη της κεντρικής Εύβοιας! Ο 31χρονος επιχειρηματίας ωθούμενος από την αγάπη του τόσο για τον αθλητισμό όσο και για την πόλη του, είναι αυτός που… τρελαίνει κόσμο με την Κύμη καθώς δείχνει με τις κινήσεις του πως σκοπεύει να συνεχίσει να «πετάει» (όπως λένε οι πολλοί) λεφτά για το καλό της ομάδας!

Και δεν είναι μόνο το μπάσκετ και η λειτουργία της Κύμης, η οποία από το 2009 έχει καταφέρει να ανέβει σερί πέντε κατηγορίες και να φτάσει ως την Α2, αλλά και η επιχειρηματική αλλά και πολιτική δραστηριότητα του Αλέξανδρου Θεοδώρου που εντυπωσιάζει! Ο 31χρονος επιχειρηματίας έχει αναλάβει πλέον την «Θεοδώρου ΑΕ», την επιχείρηση της οικογένειάς του που δραστηριοποιείται στον τομέα της ξυλείας και είναι κραταιά στον χώρο της! Από το 2007, ανέλαβε να «τρέξει» την επιχείρηση και τη γιγάντωσε, όπως σκοπεύει να γιγαντώσει και τον ΓΣ Κύμης!

Παράλληλα, ασχολείται με τα κοινά του τόπου του και είναι αντιδήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου. Ο θείος του, Χρήστος Θεοδώρου, διετέλεσε για χρόνια Δήμαρχος Κύμης και ο Αλέξανδρος είχε βρεθεί ξανά σε θέση αντιδημάρχου το 2006 σε ηλικία 22 ετών! «Η Κύμη είναι ένας τόπος ευλογημένος που συνδυάζει6 βουνό και θάλασσα. Αγαπάω την πόλη μου κι αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι ζω εδώ, ενώ θα μπορούσα να έχω φύγει εδώ και καιρό», έχει πει κατά το παρελθόν ο ίδιος και φαίνεται πως σκοπεύει να φτάσει την Κύμη τόσο ως πόλη όσο και ως μπασκετική δύναμη, όσο ψηλότερα μπορεί!

Όσο για το πώς «ανακατεύτηκε» με το μπάσκετ, ενώ μικρός του άρεσε το ποδόσφαιρο; Για αυτό ευθύνονται οι στενοί του φίλοι που ήταν… λάτρεις της «πορτοκαλί» θεάς και τον έπεισαν να πάρουν την ομάδα από τον άνθρωπο που την είχε. Επί της ουσίας, ο Θεοδώρου και οι φίλοι του δανείζονταν το καταστατικό, που απλά υφίσταντο χωρίς να δραστηριοποιείται η ομάδα, από τον άνθρωπο που το είχε κληρονομήσει από τους ιδρυτές του ΓΣ. Στα πρώτα χρόνια, έπαιζε στην ομάδα και ο ίδιος (!) όπως κι οι φίλοι του, και στη συνέχεια τα βήματα που έγιναν ήταν προσεκτικά. Ο ίδιος έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη στον Βασίλη Μπρατσιάκο, που παραμένει ακόμα και σήμερα προπονητής και δείχνει πως έχει όραμα για την ομάδα, με κινήσεις όπως αυτή του Καρινιάουσκας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×