Τα δυο καλύτερα συνθήματα που έχουν ακουστεί σε ΑΕΚ – Ολυμπιακός!

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Κιτρινόμαυροι» και «ερυθρόλευκοι» συγκρούονται στο ΟΑΚΑ και θυμόμαστε τα δυο καλύτερα συνθήματα που έχουν ακουστεί τα τελευταία 25 χρόνια στις μεταξύ τους κόντρες!

Μεγάλο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Κυριακής (26/01, 19:30) αφού ΑΕΚ και Ολυμπιακός συγκρούονται για την 21η αγωνιστική της Super League. Οι «κιτρινόμαυροι» και οι «ερυθρόλευκοι» θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, με τους οπαδούς τους να περιμένουν πως και πως την… επικράτηση έτσι ώστε να πανηγυρίσουν τις επιτυχίες τους.

Στις κερκίδες, βέβαια, θα είναι μόνο φίλοι της ΑΕΚ  αφού εδώ και χρόνια δεν βλέπουμε ντέρμπι με την παρουσία οπαδών και των δυο ομάδων, ωστόσο και οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα παρακολουθήσουν τον αγώνα. Οι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί είναι από τους πιο ευρηματικούς στα ελληνικά γήπεδα, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» από τους πιο παθιασμένους. Έτσι, μας έχουν χαρίσει δυο… κορυφαία συνθήματα που έχουν ακουστεί σε ΑΕΚ – Ολυμπιακός, χωρίς μάλιστα να περιέχουν υβρεολόγιο… Πάμε να τα θυμηθούμε μαζί στο photostory που ακολουθεί…

«Κιτρινόμαυροι» και «ερυθρόλευκοι» συγκρούονται στο ΟΑΚΑ και θυμόμαστε τα δυο καλύτερα συνθήματα που έχουν ακουστεί τα τελευταία 25 χρόνια στις μεταξύ τους κόντρες!
Ελευθερόπουλος και Νικολαΐδης ήταν οι πρωταγωνιστές στο ένα από τα δυο κορυφαία συνθήματα.
«Σε βλέπει ο Ελευθερόπουλος και τρέμει, γεια σου Ντέμη, γεια σου Ντέμη» τραγουδούσαν οι οπαδοί της ΑΕΚ από τα τέλη της δεκαετίας του '90 μέχρι και το φινάλε της καριέρας του Νικολαΐδη λόγω των αρκετών τερμάτων που είχε βάλει στον Ολυμπιακό με τερματοφύλακα τον «Ελέ».
Οι επιδόσεις του Ηλία Ατματσίδη στα τελευταία χρόνια της καριέρας του δεν ήταν ίδιες με αυτές της εποχής που σήκωνε τίτλους με την ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να τον πικάρουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού.
«Βάλτε τον Ηλία στο ρολόι, να μετράει πόσα τρώει...» φώναζαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού μετά από ένα εντυπωσιακό 6-1 της ομάδας τους επί της ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×