Αλόνσο: «Στόχος μας είναι να έχουμε ένα καλύτερο μονοθέσιο στον Καναδά»

Στον Καναδά ταξιδεύει η Formula 1 και ο Φερνάντο Αλόνσο βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, σε ένα δύσκολο αγώνα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο οι καιρικές συνθήκες.

Παράλληλα, ο Ισπανός οδηγός της Ferrari, τόνισε ότι όλη η ομάδα είναι πανέτοιμη, δουλεύουν για να βελτιώσουν το μονοθέσιο και θεωρεί ότι στον αγώνα θα κάνουν το κάτι παραπάνω.

«Μετά το Μονακό ένοιωσα μια καλή ατμόσφαιρα στο εργοστάσιο. Όλοι έχουν μεγάλη δίψα για καλά αποτελέσματα. Είμαστε ρεαλιστές και γνωρίζουμε καλά το που βρισκόμαστε. Θέλουμε όμως να βρεθούμε σε καλύτερη θέση ώστε να απολαμβάνουμε τους αγώνες και να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Όλοι στο εργοστάσιο δουλεύουν προς αυτή την κατεύθυνση βελτιώνοντας το μονοθέσιο. Έχουμε βελτιώσει την αεροδυναμική απόδοση του μονοθέσιου και έχουμε κάνει καλή δουλειά πάνω στο set-up. Ο στόχος μας είναι να έχουμε ένα καλύτερο μονοθέσιο στον Καναδά. Δεν μπορώ να κάνω καμία πρόβλεψη διότι πρέπει πρώτα να δούμε τι έχουν κάνει οι ανταγωνιστές μας. Πρέπει να τους φτάσουμε και να κάνουμε το κάτι παραπάνω», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του οδηγού της Ferrari.

Όσο για την πίστα και τις δυσκολίες που κρύβει, ο Αλόνσο είπε: «Το Circuit Gilles Villeneuve έχει μόνο 6-7 στροφές αλλά κάθε μια είναι ξεχωριστή. Υπάρχει η αίσθηση του κινδύνου, επίσης αν καταφέρεις και κάνεις σωστά περάσματα κερδίζεις πολύ χρόνο. Δεν υπάρχει χώρος για λάθη καθώς οι τοίχοι είναι πολύ κοντά. Έχω νικήσει εδώ και έχω καλές αναμνήσεις. Όμως θυμάμαι και την μεγάλη καταιγίδα πριν μερικά χρόνια η οποία διέκοψε τον αγώνα. Έχομε σκαμπανεβάσματα στα αποτελέσματά μας εδώ και ελπίζω αυτή η χρονιά είναι καλή».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×