«Στημένη» η νίκη του Χάμιλτον στη Μόντσα;(video+photos)


Την … καθαρότητα της νίκης του Λούις Χάμιλτον στο γκραν –πρι της Μόντσα την περασμένη Κυριακή (06/09) αμφισβητεί ένας θρύλος της φόρμουλα 1. Ο σερ πλεον Τζάκι Στίουαρτ.


Ο μεγάλος Βρετανός οδηγός που κυριαρχούσε στο λίαν δημοφιλές αυτό σπορ την δεκαετία του 70 πιστεύει πως η Μερσέντες είχε από πριν αποφασίσει τον …νικητή του αγώνα ώστε να πλησιάσει ο συμπατριώτης του τον προπορευόμενο στη μάχη για τον εφετινό τίτλο ομόσταβλο του Νίκο Ρόζμπεργκ.


Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και ουκ ολίγοι , ειδικοί και μη του συναρπαστικού αυτού σπορ δεν κρύβει πως πιστεύει ότι ο Γερμανός οδηγός σκόπιμα ενώ ήταν μπροστά στην κούρσα στο ιταλικό γκραν – πρι έβγαλε το μονοθέσιο του εκτός πίστας και επέτρεψε στον Χάμιλτον να πάρει κεφάλι και να αντικρίσει πρώτος την καρό σημαία του τερματισμού.


Και ο σερ Στίουαρτ πιστεύει ότι η αντίδραση αυτή του Ρόζεμπεργκ ήταν στο πλαίσιο της …αποζημίωσης του νικητή για όσα σε βάρος του έγιναν στη μονομαχία με τον ομόσταβλο του στο γκραν – πρι στο Σπα του Βελγίου δύο εβδομάδες νωρίτερα.


«Σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή «ε, τι γίνεται εδώ»; Θα μπορούσε τουλάχιστον να κάνει μία προσπάθεια να περάσει από γύρω αλλά δεν το έκανε» είπε ο βετεράνος οδηγός.


Τόσο ο Ρόζμπεργκ όσο και η Μερσέντες όπως ήταν φυσικό αρνήθηκαν αυτά τα σενάρια συνομωσίας με τον Γερμανό να υποστηρίζει « απλά τα έκανα θάλασσα, δεν είχα κανένα λόγο να το κάνω αυτό σκόπιμα , ούτε υπήρχε λόγος να με διατάξει η ομάδα να αλλάξω θέση και μπορεί στο μυαλό του κόσμου να υπάρχει το Σπα αλλά εκεί έκανα ένα λάθος και ζήτησα συγνώμη για αυτό και σε καμία περίπτωση δεν αρχίσαμε τώρα να κάνουμε πλάτες ο ένας στον άλλο».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×