Μικρό SUV από την Porsche

Οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από Γερμανία κάνουν λόγο για νέο SUV από την Porsche, μικρότερο και επιθετικότερο.

Μπορεί στην αρχή η Porsche να ήταν διστακτική όσον αφορά τα SUV μοντέλα, αλλά η απίστευτη εμπορική επιτυχία της Cayenne έβαλε το νερό στο αυλάκι.

Έτσι, ακολούθησε η Macan, ενώ πλέον οι πληροφορίες κάνουν λόγο για σχέδια της Porsche που αφορούν νέο SUV μικρότερο και οικονομικότερο από τη Macan που θα παίξει το ρόλο του entre level στα SUV της μάρκας. Φαίνεται πως η Porsche σκοπεύει να κάνει περαιτέρω άνοιγμα στο αγοραστικό κοινό με οικονομικότερα και πιο γήινα μοντέλα.

Για αυτό το λόγο το νέο μοντέλο θα βασίζεται πιθανότατα στο πάτωμα ΜQB του ομίλου VW, κάτι που θα εξασφαλίσει εξαιρετικά χαμηλό κόστος εξέλιξης αλλά και κατασκευής και θα δώσει την ευκαιρία στην Porsche να προσφέρει το μοντέλο της σε χαμηλή τιμή, για τα δεδομένα της μάρκας πάντα.
 
Το νέο SUV της Porsche θα είναι έτοιμο σε περίπου μία 3ετία από τώρα και θα είναι διαθέσιμο είτε ως δικίνητο, είτε ως τετρακίνητο, ενώ θα εφοδιάζεται κατά κύριο λόγο με τετρακύλινδρα μοτέρ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×