Τεράστιος Χάμιλτον: Δίνει χρήματα για τη σωτηρία του οικοσυστήματος της Αυστραλίας! (video)

Με ένα συγκινητικό βίντεο που ανάρτησε στα social media, ο Λιούις Χάμιλτον έκανε γνωστό πως θα δώσει ένα σεβαστό ποσό για τη διάσωση του οικοσυστήματος, κι όχι μόνο, της πολύπαθης Αυστραλίας.

Η Αυστραλία δοκιμάζεται τις τελευταίες εβδομάδες από πυρκαγιές που κατακαίνε τη χώρα απ’ άκρη, σ’ άκρη. Εκατομμύρια άγρια ζώα έχουν απανθρακωθεί, όπως και τεράστιες εκτάσεις πρασίνου με την οικολογική καταστροφή να είναι ανυπολόγιστη. Αρκετοί είναι οι επιφανείς άνθρωποι από όλο τον πλανήτη που έχουν ευαισθητοποιηθεί και έχουν σπεύσει να προσφέρουν βοήθεια, είτε με πράξεις είτε με δωρεές που έχουν κάνει προς την Αυστραλία.

Στην κατηγορία αυτή εντάσσεται από την Πέμπτη και ο Λιούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός «μύθος» της Formula 1, που έχει κατακτήσει 6 παγκόσμια πρωταθλήματα στην καριέρα του, έκανε γνωστό πως θα δώσει ένα σεβαστό ποσό για να βοηθήσει την Αυστραλία. «Σπαράζει η καρδιά μου να βλέπω την καταστροφή που έχει προκληθεί σε ανθρώπους και ζώα στην Αυστραλία από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Δωρίζω 500.000 δολάρια για να υποστηρίξω τα ζώα, τους εθελοντές για την άγρια ζωή και τους πυροσβέστες. Αν μπορείτε, και δεν το έχετε ήδη κάνει, τότε κάντε κι εσείς μια δωρεά». Μάλιστα, συνόδεψε το μήνυμά του και με ένα συγκινητικό βίντεο από τις πυρκαγιές στην Αυστραλία…

Δείτε το βίντεο  

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×