Από εβδομάδα ο «χρυσός» Λιούμπισιτς

Ιδανικό ήταν το φινάλε των υποχρεώσεων του Μάρκο Λιούμπισιτς με την Εθνική Σερβίας, καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση στην Πανεπιστημιάδα του Σενζέν.

Ο «χρυσός» πλέον πλέι μέικερ του Ίκαρου Καλλιθέας αναμένεται αύριο (24/08) να επιστρέψει στο Βελιγράδι κι αφού θα ξεκουραστεί για λίγες ημέρες, αλλά και τακτοποιήσει το θέμα με τη βίζα του, θα έρθει την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα, για να τεθεί υπό τις οδηγίες του Άρη Λυκογιάννη.

Η ανακοίνωση, που τιτλοφορείται «Έρχεται «χρυσός» ο Μάρκο», έχει ως εξής: «Απόλυτα πετυχημένη ήταν η παρουσία του Μάρκο Λιούμπισιτς στην Πανεπιστημιάδα του Σενζέν, καθώς είχε καθοριστική συμβολή στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου με την Εθνική Σερβίας. Όπως σε όλα τα παιχνίδια, έτσι και στον τελικό με τον Καναδά ο Λούκα Παβίσεβιτς τον ξεκίνησε βασικό και ο πλέι μέικερ του Ικάρου Καλλιθέας ανταποκρίθηκε εξαιρετικά, μετρώντας 9 πόντους (με 2/3 δίποντα, 5/10 βολές) 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο σε 26 λεπτά συμμετοχής.

Ο Λιούμπισιτς θα βρίσκεται την Τετάρτη (24/087) στο Βελιγράδι και θα ξεκινήσει τη διαδικασία για την έκδοση της αθλητικής βίζας του, ώστε την επόμενη εβδομάδα να έρθει στην Αθήνα και να ενταχθεί στη προετοιμασία του Ικάρου».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×