«Να αποζημιώσουμε τον κόσμο μας»

Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ, Τζάστιν Γκρέι τόνισε σε δηλώσεις του ότι η ο Δικέφαλος θέλει την πρώτα τη νίκη στο ντέρμπι με τον Αρη κι έπειτα θα κυνηγήσει την κάλυψη της διαφοράς.

Ο Τζάστιν Γκρέι σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά» τόνισε ότι ο προσεχής αγώνας με τον Άρη στο άδειο λόγω τιμωρίας κλειστό της Πυλαίας είναι ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να νικήσει τον μεγάλο του αντίπαλο αφιερώνοντας την νίκη στους φιλάθλους«Είναι ένα παιχνίδι που περιμένουμε για μας, αλλά και για τον κόσμο μας. Βέβαια, το κοινό μας θα λείπει, αλλά εμείς θέλουμε να παίξουμε έτσι, ώστε να τους αποζημιώσουμε και να καλύψουμε και την απουσία τους.»είπε αρχικά ο Αμερικανός παίκτης του Δικεφάλου και μιλώντας για το αγωνιστικό κομμάτι σχολίασε :

«Τους γνωρίζουμε καλά και θεωρώ ότι πρέπει να σταματήσουμε το τρανζίσιον τους. Πάνε πολύ γρήγορα από την άμυνα στην επίθεσή τους, έχουν ψηλούς ρυθμούς και ταχύτατους παίκτες και αυτό δεν πρέπει να τους το επιτρέψουμε. Θα είναι ένα κλειδί για τη νίκη, αν σταματήσουμε το γρήγορο παιχνίδι τους. Πρέπει να προσέξουμε πολύ, να πάμε στη νίκη και μετά να κοιτάξουμε να δούμε αν μπορούμε να καλύψουμε και τη διαφορά που χάσαμε στο γήπεδό τους ».

Τέλος αναφερόμενος στον δικό του ρόλο στο παιχνίδι της ομάδας σημείωσε«Μπορώ να σκοράρω, αλλά δεν έχει σημασία πόσους πόντους θα βάλω εγώ αν δεν κερδίσει η ομάδα. Με τον Ηρακλή με βοήθησαν και οι συμπαίκτες μου. Το σημαντικό για μένα είναι ότι έδωσα πέντε ασίστ και ότι έφτιαξα το παιχνίδι της ομάδας. Μετράει πολύ να "φτιάχνεις" τους συμπαίκτες σου».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×