Αλλαγή λόγω… Μαρσέιγ

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ στο «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν η αιτία της αλλαγής έδρας του φιλικού με τον Ίκαρο.

Η αρχική σκέψη των Πειραιωτών ήταν η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων να διεξαχθεί το απόγευμα (13/09, 18.00) στο ΣΕΦ. Ωστόσο, η παρουσία χιλιάδων φιλάθλων στον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού, ελέω του πρώτου ματς της ποδοσφαιρικής ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ, οδήγησε στην αλλαγή έδρας. Έτσι, το σημερινό (13/09) φιλικό θα διεξαχθεί στη Γλυφάδα κι αυτό της Πέμπτης (15/09) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.{textlink}

Από εκεί και πέρα, για πρώτη φορά ύστερα από πολύ καιρό ο Βασίλης Σπανούλης πάτησε χθες (12/09) παρκέ και ακολούθησε μέρος του ομαδικού προγράμματος. Ο διεθνής γκαρντ είχε να μπει γήπεδο από το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου, με την εθνική ομάδα στο Καρπενήσι, καθώς ακολούθησαν η χειρουργική επέμβαση στους κοιλιακούς/προσαγωγούς και η αποθεραπεία του, που δεν του επέτρεπε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Βασίλης Σπανούλης, βέβαια, δεν θα χρησιμοποιηθεί από το Βαγγέλη Αγγέλου σε κανένα από τα δύο φιλικά τεστ με τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×