Έξτρα κίνητρο για Αλεξανδρή

Το Μαρούσι δοκιμάζεται αύριο (5μ.μ.) κόντρα στον Ίκαρο και η ήττα στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τους «κιτρινόμαυρους».

Το επιβεβαίωσε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μιλώντας για την αυριανή αναμέτρηση με τους νεοφώτιστους όπου η ομάδα των βορείων προαστίων θα διεκδικήσει την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τον Κολοσσό στο Βενετόκλειο.

Ο τεχνικός του Αμαρουσίου, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Αλεξάνταρ Μπόγιτς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ξέρουμε ότι ο Ίκαρος είναι μια πολύ οργανωμένη και ποιοτική ομάδα που δεν είναι εύκολο να την νικήσεις.  Στο ματς του πρώτου γύρου  ηττηθήκαμε καθαρά. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο. Για να τα καταφέρουμε πρέπει να επιβάλουμε τον  δικό μας ρυθμό και να μην επιτρέψουμε στους έμπειρους παίκτες  του  να κινηθούν χωρίς πίεση. Το πιο σημαντικό κομμάτι του συγκεκριμένου παιχνιδιού είναι τα αμυντικά ριμπάουντ για να μη δώσουμε  στον αντίπαλο δικαίωμα να ανανεώνει επιθέσεις».

Από την πλευρά του ο Φέλιξ Κογιαντίνοβιτς υπογράμμισε: «Το συγκεκριμένο παιχνίδι  έχει μεγάλο ενδιαφέρον γιατί  καμιά από τις δυο ομάδες δεν έχει ιδιαίτερο άγχος. Για μας είναι το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς και στόχος μας είναι να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο για 40 λεπτά. Μόνο έτσι μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα νικήσουμε έναν σκληρό αντίπαλο που έχει  έφεση να τρέχει σε κάθε ευκαιρία».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×