Ανακοινώθηκε ο Καλαϊτζίδης

Παίκτης του Πανελληνίου είναι και με τη… βούλα πλέον ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, καθώς ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ.

Ο 26άχρονος γκαρντ, που δεν είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί στο σύλλογο των «Ολυμπιονικών», καθώς φόρεσε τη φανέλα της ομάδας και τη διετία 2007-2009, συμφώνησε σε όλα με τους διοικούντες το σύλλογο που εδρεύει πλέον στη Θεσσαλονίκη και τίθεται άμεσα στη διάθεση του Φώτη Τακιανού, στο πλαίσιο της προετοιμασίας.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Πανελλήνιος ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ (1,95μ.) γεννήθηκε στις 15/02/1985 και ξεκίνησε το μπάσκετ στα τμήματα υποδομής της Δόξας Ρετζικίου για να συνεχίσει μετέπειτα στον Ηρακλή. Ακολούθησαν ο Ολυμπιακός, η Ολυμπιάδα Πατρών, ο ΠΑΟΚ και ο ΑΠΟΕΛ. Ο 26άχρονος γκαρντ θα φορέσει για δεύτερη φορά στην καριέρα του τη φανέλα της ομάδας μας, καθώς είχε προηγηθεί η διετία 2007-2009».

Κατά τα άλλα, στον Πανελλήνιο εντείνουν τις κίνησες τους προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές και να ολοκληρωθεί και από τυπικής άποψης η μεταγραφή του Νίκου Χατζηβρέττα. Εξάλλου, ψηλά στη λίστα παραμένουν τα ονόματα των Τζούρο Όστοϊτς και Ιβάν Βουκαντίνοφ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×