Αυλαία με νίκη για τον Ολυμπιακό

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μπεσίκτας του Ντερόν Ουίλιαμς με 87-80, στο τελευταίο του φιλικό επί τουρκικού εδάφους.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στο «Akatlar Spor» στις 19:30, ώρα που είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει το παιχνίδι, λόγω της τρομερής κίνησης που υπήρχε στους δρόμους της Πόλης. Το παιχνίδι ξεκίνησε με πενηντάλεπτη καθυστέρηση και τους παίκτες του Ολυμπιακού να μην έχουν κάνει την κατάλληλη προετοιμασία, ωστόσο αυτό δεν τους εμπόδισε να παρουσιαστούν καλύτεροι σε σχέση με το χθεσινό φιλικό με αντίπαλο την Εφές Αναντόλου και να επικρατήσουν της Μπεσίκτας με 87-80.

Κορυφαίοι για την ομάδα του Πειραιά ήταν οι Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους,  Γιώργος Πρίντεζης και Κάιλ Χάινς, ενώ πολύ θετικός ήταν και ο Μάρκο Κέσελ στο πρώτο μισό του αγώνα. Ευχάριστη έκπληξη ο Βαγγέλης Μάντζαρης ο οποίος ανέλαβε το ρόλο του πλέι μέικερ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, καθώς και το μαρκάρισμα του NBAer Ντερόν Ουίλιαμς περνώντας με εξαιρετικό βαθμό το δύσκολο τεστ.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-21, 41-49, 57-58, 80-87.
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (Αταμάν): Γιαγκμούρ, Χερσέκ, Έρτσεγκ 8, Ουίλιαμς 22, Ερντέν 11, Ακίν, Ορέν, Τσετίν 4, Κεμπ 15, Οζβέρ, Χόκινς 12, Ντάγκλι 8.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ίβκοβιτς): Χάινς 17, Άντιτς 9 (1), Σπανούλης, Κέσελ 10 (2), Παπαδόπουλος 4, Γκετσεβίτσιους 19 (3), Γλυνιαδάκης, Πρίντεζης 16, Παπανικολάου 8, Μάντζαρης, Κατσίβελης 4 (1).

• Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε χωρίς τον Κεϊλίν Λούκας που αναχώρησε το πρωί για την Ελλάδα, τον Μιχάλη Πελεκάνο που είναι τραυματίας και τον Ματ Χάουαρντ ο οποίος έμεινε εκτός δωδεκάδας.
• Η αποστολή του Ολυμπιακού επιστρέφει το πρωί της Παρασκευής στην Αθήνα (10:35 αναχωρεί η πτήση της Ολυμπιακής από την Κωνσταντινούπολη).
• Ο Ζόραν Έρτσεγκ έσπευσε να χαιρετήσει τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και τους υπόλοιπους ανθρώπους της αποστολής του Ολυμπιακού πριν το τζάμπολ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×