Χωρίς… ανάσα ο Ολυμπιακός

Ούτε μία ημέρα προετοιμασίας, εν όψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, δεν θέλει να χάσει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Αν και οι παίκτες του αγωνίστηκαν μόλις χθες (24/10), στην Πυλαία με τον ΠΑΟΚ, επιστρέφοντας μάλιστα αργά το βράδυ στη βάση τους, ο Σέρβος τεχνικός δεν πρόκειται να τους δώσει «ανάσες», καθώς προγραμμάτισε κανονικά προπόνηση για σήμερα το απόγευμα (25/10) στο ΣΕΦ.

Εξάλλου, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις «τρέχουν» για τους Πειραιώτες, αφού την Πέμπτη (27/10) δίνουν τη δεύτερη αναμέτρησή τους για τη φετινή Ευρωλίγκα, κόντρα στην τουρκική Φενέρ, εντός έδρας. Ο Ολυμπιακός μετά το «στραβοπάτημα» στο Μπιλμπάο θέλει πάση θυσία τη νίκη, προκειμένου να μη μείνει πίσω αναφορικά με την πρόκρισή του στην επόμενη φάση.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς περιμένει να δει σήμερα (25/10) στο παρκέ του ΣΕΦ και τον Κέιλιν Λούκας, ενώ ερωτηματικό για την αναμέτρηση με τους Τούρκους αποτελεί η συμμετοχή του Λάζαρου Παπαδόπουλου, που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση. Δεν υπολογίζονται φυσικά οι εδώ και καιρό τραυματίες, Μιχάλης Πελεκάνος και Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×