Αλεξανδρής: «Να μη μας λυπούνται»

Την ανωτερότητα του Κολοσσού, στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Αλεξάνδρειο, παραδέχθηκε ο προπονητής του Άρη, Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Όπως εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με τους Ροδίτες ο Μακεδόνας τεχνικός: «Ο Κολοσσός έπαιξε καλύτερα και κέρδισε δίκαια. Συγχαρητήρια στον προπονητή του, το Βασίλη, και την ομάδα του». Είπε ακόμα…

Για την απόδοση του Άρη: «Μου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη ο τρόπος που παίξαμε. Αυτή η ομάδα θα έχει σκαμπανεβάσματα, γιατί έχουμε λίγους έμπειρους παίκτες. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα πολύ και η εικόνα που βγάλαμε ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική. Στον αγώνα, όμως, αυτό που εμφανίσαμε ήταν η ημέρα με τη νύχτα με αυτό που δουλέψαμε».

Για το εάν θα ενισχυθεί: «Σε συζήτηση που είχα με τον πρόεδρο τού είπα ότι ίσως να μη χρειαστούμε ενίσχυση. Βέβαια, όταν έχει τόσα νέα παιδιά, πρέπει να έχεις υπομονή, διαφορετικά θα σε πάρει πολύ κάτω στην ψυχολογία. Σίγουρα, μας λείπουν 1-2  έμπειροι παίκτες. Δεν είμαι πρωτάρης, ώστε να πιστεύω πως με δέκα ρούκις μπορώ να κάνω εκπληκτική πορεία. Με κάποιους παίκτες, άλλωστε, όπως ξέρετε κι εσείς, είχαμε καταλήξει σε συμφωνία. Δεν ήρθαν και δεν είμαι εγώ υπεύθυνος».

Για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται ο Άρης: «Οι περισσότεροι βιάζονται. Με στενοχωρεί το γεγονός πως μας λυπούνται. Να μη μας λυπούνται. Θα πολεμήσουμε μέχρι το τέλος. Θέλουμε να κάνουμε καλή πορεία, αλλά κυρίως να δημιουργήσουμε έναν πυρήνα παικτών για τα επόμενα χρόνια».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×