Με προβλήματα το Μαρούσι

Το Μαρούσι υποδέχεται αύριο (5μ.μ., ΕΤ1) την Καβάλα και θέλει τη νίκη ώστε να εδραιωθεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Η προετοιμασία της ομάδας των βορείων προαστίων ολοκληρώθηκε με πολλά προβλήματα αφού ο Βαγγέλης Αλεξανδρής δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Κογιαντίνοβιτς, Βαβάτσικο που υπέστησαν κάταγμα στο ζυγωματικό και τέθηκαν νοκ άουτ. Αντίθετα ο Αλεξάνταρ Μπόγιτς ξεπέρασε το πρόβλημα στη μέση και επιστρέφει στη δωδεκάδα του Αμαρουσίου ωστόσο δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

«Και μόνο μια ματιά στον βαθμολογικό πίνακα αρκεί για να καταλάβει κανείς πόσο δύσκολο είναι το ματς. Η Καβάλα διαγράφει μια αξιοθαύμαστη πορεία, στον πρώτο γύρο μας νίκησε κατά κράτος και δείχνει ότι είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και μακριά από την έδρα της. Εμείς για μια ακόμη φορά πρέπει πρώτα να βρούμε τρόπο να αντιμετωπίσουμε τα δικά μας προβλήματα. Μέσα στην εβδομάδα χάσαμε δυο παίκτες με τον ίδιο τραυματισμό και πλέον έχουμε λιγοστέψει. Ειδικά ο Κογιαντίνοβιτς είναι από τα βασικά γρανάζια μας. Δεν μπορούμε όμως να κάνουμε τίποτ’ άλλο από αυτό που κάνουμε από την αρχή της σεζόν: να παλέψουμε για κάθε μπαλιά στην άμυνα και στην επίθεση» δήλωσε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Από την πλευρά του ο Ντάλιμπορ Μπάγκαριτς ανέφερε: «Χάσαμε δυο πολύτιμους παίκτες. Από τότε που έχω έρθει στην ομάδα, δεν θυμάμαι να είχαμε ποτέ τόσα μαζεμένα προβλήματα τραυματισμών. Παίζουμε στην έδρα μας , θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ως ομάδα και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Στο ματς του πρώτου γύρου δεν ήμουν, αλλά ξέρω ότι ο αντίπαλός μας έχει παίκτες με εμπειρία και ικανότητες. Η πορεία του δεν είναι τυχαία. Ούτε όμως και η δική μας».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×