Αυθημερόν στη Θεσσαλονίκη το Μαρούσι

Σήμερα (11/02) θα αναχωρήσει το Μαρούσι για τη Θεσσαλονίκη, για την απογευματινή  αναμέτρησή του με τον ΠΑΟΚ, στην Πυλαία!

Όπως αποφασίστηκε από τους διοικούντες το σύλλογο των βορείων προαστίων, οι οποίοι αδυνατούν να καλύψουν τα έξοδα και της μετακίνησης αλλά και της διαμονής, η ολιγομελής αποστολή θα αναχωρήσει σήμερα (11/02) αεροπορικώς για τη συμπρωτεύουσα, καθώς έπρεπε να μείνουν χρήματα στα άδεια ταμεία και για το ταξίδι στη Ρόδο, εν όψει του αγώνα με τον Κολοσσό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος. Εκτός αποστολής, αφού θα ταξιδέψουν οδικώς, έμειναν ο δεύτερος βοηθός του Νίκου Λινάρδου, Νίκος Λινοξυλάκης, καθώς και ο φροντιστής του Αμαρουσίου. Επίσης, δεν πρόκειται να δοθούν από τη διοίκηση χρήματα για τη σίτιση των παικτών και του τεχνικού επιτελείου.

Το Μαρούσι θα παραταχθεί στη Θεσσαλονίκη με δέκα παίκτες, εκ των οποίων μόνο οι μισοί θα είναι επαγγελματίες (Γιάννης Δεμερτζής, Μάκης Νικολαΐδης, Βαγγέλης Σακελλαρίου, Νέστορας Κόμματος και Λευτέρης Ακεψιμαΐδης), καθώς ο Γιάννης Γκαγκαλούδης θα μείνει στην Αθήνα λόγω ίωσης. Για τον 34χρόνο γκαρντ υπήρξε ενδιαφέρον από ομάδα του εξωτερικού, αλλά τις τελευταίες ημέρες δεν έχει επιτευχθεί κάποια ουσιαστική πρόοδος. Στην πρωτεύουσα παραμένει και ο Φρανκ Έλεγκαρ, ο οποίος βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με ομάδα της Τουρκίας, οι οποίες όμως δεν ευοδώθηκαν. Ο ίδιος, πάντως, αρνείται να επιστρέψει στον Άγ. Θωμά για προπονήσεις.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×