Παπάζογλου: «Σημαντική νίκη»

Ο Κώστας Φλεβαράκης έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά θέλει η ομάδα του να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.

Ο Έλληνας τεχνικός βέβαια γνωρίζει πολύ καλά ότι ο επόμενο αγώνας απέναντι στον Πανιώνιο είναι πολύ δύσκολο και σημαντικός, ενώ ο συνεργάτης του, Κώστας Παπάζογλου μίλησε για τον αγώνα με την ΑΕΚ και το επόμενο ματς με τον Πανιώνιο.

«Πήραμε μία σημαντική νίκη απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, όπως η ΑΕΚ, που έχει παίκτες με μεγάλη εμπειρία σε τέτοιους αγώνες. Αντίθετα ειδικά οι νεαροί παίκτες του Ηλυσιακού, δεν έχουν συνηθίσει την πίεση, ως εκ τούτου, η αποστολή μας ήταν και συνεχίζει να είναι εξαιρετικά δύσκολη. Παρά τη νίκη μας, άλλωστε, η ΑΕΚ εξακολουθεί να υπερέχει σε περίπτωση ισοβαθμίας, οπότε στα επόμενα παιχνίδια πρέπει πάση θυσία να πετύχουμε μία νίκη παραπάνω από εκείνους», δήλωσε την επίσημη ιστοσελίδα του Ηλυσιακού ο Φλεβαράκης και κατέληξε.

«Ο Πανιώνιος βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα του από την αρχή της σεζόν. Παίζουν πολύ καλό μπάσκετ και η νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Πυλαία το αποδεικνύει με χαρακτηριστικό τρόπο. Οι προσθήκες των Άντερσον-Άλεξιτς, έχουν βοηθήσει πολύ την ομάδα του Πανιωνίου, βελτιώνοντας την σε βασικούς τομείς του παιχνιδιού».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×