Στο Καρπενήσι ο Σκορδίλης

Μαζί με τους νέου του συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό προπονείται από χθες (23/08) ο Γάιος Σκορδίλης, ο οποίος θα βρήκε σε όλα με τον «Εξάστερο».

Ο Έλληνας σέντερ συμφώνησε με τους «πρασίνους» και έφτασε χθες στο Καρπενήσι, προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν. Το μόνο που απομένει πλέον για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Σκορδίλη είναι η επίσημη ανακοίνωση, η οποία δεν αποκλείεται να βγει μέσα στην ημέρα. Από κει και πέρα ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την αναζήτηση για έναν σέντερ που θα πλαισιώσει τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη και τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις.

Στο μεταξύ, οι προπονήσεις συνεχίζονται στον Παναθηναϊκό με τους ρυθμούς ολοένα να ανεβαίνουν. Χθες μπήκε δυνατά και ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος μετά τον τραυματισμό του, έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης. Ο αρχηγός του «Εξάστερου» είχε σκιστεί στη φτέρνα, κάτι που δεν του επέτρεψε να προπονηθεί προχθές (22/08), καθώς ήταν σε περίεργο σημείο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×