Περιστέρι: Ανακοίνωσε τον Χάινς

Στην ανακοίνωση της απόκτησης του Τάιλερ Χάινς ενόψει της συνέχειας της φετινής αγωνιστικής περιόδου προχώρησε η ομάδα του Περιστερίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει…

«Ενισχυμένη με τον Τάιλερ Χάινς (1,98μ., 22χρ.) θα παρουσιαστεί η ομάδα μας στη σαββατιάτικη (27/10-17:00) αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πατρών. Διαβάστε τι συνέβη κατά την επίσκεψη του Περιστερίου στο 3ο Γυμνάσιο της πόλης, το παλιό ιστορικό ΙΑ’.

Ο Αμερικανός φόργουορντ-σέντερ, που προπονείται εδώ και αρκετό καιρό με την ομάδα μας, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το Περιστέρι και σήμερα το πρωί εκδόθηκε το δελτίο του, με αποτέλεσμα να έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση με τους Αχαιούς.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 30 παιχνίδια στο NCAA με τους UMES Hawks του Μέριλαντ, έχοντας κατά μέσο όρο 8,2 πόντους και 7,2 ανά παιχνίδι.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Περιστερίου, ο Χάινς εξέφρασε την ικανοποίησή του που θα αγωνιστεί στην ομάδα και που θα παίξει ενώπιον του εκπληκτικού της κοινού: «Αισθάνομαι πολύ όμορφα στο Περιστέρι και χαίρομαι πολύ που θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα», δήλωσε ο 22χρονος άσος και συνέχισε: «Δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά για πράξεις. Έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό ματς. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στους φιλάθλους μας, τους οποίους γνώρισα στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό. Ελπίζω να είναι τόσοι και ακόμη περισσότεροι το Σάββατο για να πανηγυρίσουμε τη δεύτερη νίκη μας», δήλωσε στο www.peristeribc.gr !

Οι αναμνήσεις ξαναγύρισαν…

Ξύπνησαν αναμνήσεις σήμερα το μεσημέρι στο 3ο Γυμνάσιο Περιστερίου, το παλιό και ιστορικό ΙΑ’, για τον Τζίμη Κουστένη. Ο 46χρονος τεχνικός, επισκέφτηκε μαζί με τους παίκτες του το συγκεκριμένο σχολείο, μοιράζοντας προσκλήσεις στους μαθητές για το σαββατιάτικο ματς με τον Απόλλωνα ενώ είχε την ευκαιρία να… ταξιδεύσει στο παρελθόν.

Τότε που ο ίδιος αλλά και χιλιάδες Περιστεριώτες αθλητές, από το παιδικό, το εφηβικό και το ανδρικό τμήμα της ομάδας μας προπονούταν στην κλειστή πλέον αίθουσα του γυμναστηρίου του Γυμνασίου. Η αίθουσα άνοιξε για λίγο σήμερα και οι «κυανοκίτρινοι» μπήκαν μέσα μαζί με τους μαθητές για μερικά σουτάκια. Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν από τη συνύπαρξή τους με τους παίκτες της αγαπημένης τους ομάδας και θέλησαν να κρατήσουν ανεξίτηλες αυτές τις στιγμές, είτε φωτογραφίζοντάς τους, είτε παίρνοντας αυτόγραφα.

«Εξήγησα στα παιδιά πως σε αυτή την αίθουσα κάναμε προπόνηση όλοι. Και το ανδρικό και το εφηβικό και το παιδικό», είπε στο www.peristeribc.gr ο Τζίμης Κουστένης και εξήγησε: «Δεν υπήρχε άλλο κλειστό μπάσκετ σε ολόκληρο το Περιστέρι. Μόνο ανοιχτά. Αφού δίναμε αγώνες στο Αιγάλεω. Και εγώ και ο Κώστας Κώτσης και χιλιάδες ακόμη παιδιά εκεί κάναμε προπόνηση. Ξύπνησαν αναμνήσεις. Ευχάριστες αναμνήσεις».

Κλείνοντας, μίλησε για την ουσία της επίσκεψης της ομάδας στο 3ο Γυμνάσιο: «Μοιράσαμε προσκλήσεις στα παιδιά, ώστε να είναι δίπλα μας στο σαββατιάτικο παιχνίδι. Θέλουμε στο πλευρό μας τη νεολαία της πόλης και όλους τους Περιστεριώτες».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×