Παναθηναϊκός: Άρης με λίγο από… Ρεάλ

Ο Παναθηναϊκός από σήμερα βάζει στην ζωή του τους «κιτρινόμαυρους» με τον Αργύρη Πεδουλάκη να έχει στην ατζέντα και τους Μαδριλένους.

Η πρώτη μετά… Ρεάλ προπόνηση για τον Παναθηναϊκό δεν είχε τίποτα το φοβερό. Ο Αργύρης Πεδουλάκης, έχοντας δει και ξαναδεί το παιχνίδι της Παρασκευής θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, να μην πιέσει ψυχολογικά τους παίκτες του και να τους δώσει την ευκαιρία να «καθαρίσουν» το μυαλό τους από… περίεργες σκέψεις. Η αλήθεια είναι πως ο Παναθηναϊκός έχασε μια μεγάλη ευκαιρία, από την στιγμή που απώλεσε μέσα από τα ίδια του τα χέρια το ματς απέναντι στην ομάδα του Πάμπλο Λάσο, αλλά επίσης είναι αλήθεια πως ακόμα απομένουν 9 ματς για την φάση του Top-16 της Ευρωλίγκας. Οπότε… χρόνος υπάρχει.

Αυτό που «καίει» τώρα τον Παναθηναϊκό είναι ο Άρης. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν αύριο το απόγευμα τους Θεσσαλονικείς στο ματς-πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της Α1 και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες προσθέτοντας δύο ακόμα βαθμούς στο ενεργητικό τους. Ο Αργύρης Πεδουλάκης σήμερα το απόγευμα στο ΟΑΚΑ αναμένεται να δώσει τις… κατευθύνσεις για το πώς οι παίκτες του θα συλλέξουν ένα ακόμα ροζ φύλλο, ενώ παράλληλα θα κάνει και τις παρατηρήσεις τους για τον αγώνα της Παρασκευής και κυρίως για το δεύτερο ημίχρονο και το… καταραμένο τελευταίο 7λεπτο που ουσιαστικά στοίχησε την νίκη.

Απόντας και από την σημερινή προπόνηση, όπως και από τον αυριανό αγώνα, θα είναι ο Γιόνας Ματσιούλις ο οποίος συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στην μέση και θα προστατευτεί για την συνέχεια. Το απόγευμα θα εξετασθεί και ο Μάρκους Μπανκς ο οποίος χθες δεν προπονήθηκε αφού «ανέβασε» πυρετό έχοντας σημάδια ίωσης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×