ΟΔΚΕ για Κολοκυθά: «Σημάδεψε μία ολόκληρη περίοδο»

Σε βαρύ πένθος σκόρπισε το ελληνικό μπάσκετ το άκουσμα της είδησης του θανάτου του Γιώργου Κολοκυθά.

Ο εκλιπών υπήρξε μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του μπάσκετ στη χώρα μας, έχοντας συμβάλει καθοριστικά στην εξέλιξή του τόσο ως παίκτης όσο και ως παράγοντας. Η ΟΔΚΕ, συγκλονισμένη από το θάνατό του σε ηλικία 68 ετών, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα ειλικρινά συλλυπητήριά της.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση: «Μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της ελληνικής καλαθοσφαίρισης ο Γιώργος Κολοκυθάς, σημάδεψε ως παίκτης μία ολόκληρη περίοδο στα πέτρινα χρόνια του ελληνικού μπάσκετ. Η προσφορά του τεράστια και σαν αθλητής και σαν παράγοντας στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Μια μεγάλη προσωπικότητα του αθλήματος που δεν θα ξεχαστεί. Το διοικητικό συμβούλιο της ΟΔΚΕ αποφάσισε ομόφωνα…

-Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
-Να παραστούν ο πρόεδρος και αντιπροσωπία του διοικητικού συμβουλίου στη νεκρώσιμη ακολουθία.
-Αντί στεφάνου να κατατεθεί χρηματικό ποσό στη θεραπευτική κοινότητα «Έξοδος».

Παράλληλα, με σχετική ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας ζητάει από τους διαιτητές όλων των κατηγοριών: «Η ΟΔΚΕ καλεί τους διαιτητές να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή αυτό το Σαββατοκύριακο (02-03/03) και όλη την αγωνιστική σε όλους τους αγώνες καλαθοσφαίρισης (από την Α1 μέχρι την χαμηλότερη κατηγορία στα τοπικά πρωταθλήματα) στη μνήμη του Γιώργου Κολοκυθά».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×