Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Καπόνο

Παρελθόν θεωρείται για τον Παναθηναϊκό ο Τζέισον Καπόνο, με τον Αμερικανό να ζητά από τη διοίκηση της πράσινης ΚΑΕ να τον αποδεσμεύσει και να εμφανίζεται δυσαρεστημένος για τη μέχρι τώρα αξιοποίησή του από την τεχνική ηγεσία.

Ο Αμερικανός άσος δεν χρησιμοποιήθηκε κόντρα στην Εφές Πίλσεν και φαίνεται ότι αυτό αποτέλεσε και την αφορμή για να πάρει την απόφασή του να αποχωρήσει από την Ελλάδα και τον «εξάστερο». Ετσι, ενημέρωσε τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό ότι θέλει να προχωρήσουν στη λύση του συμβολαίου του, επικαλούμενος ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Πεδουλάκη στο βαθμό που ο ίδιος ανέμενε όταν πήρε την απόφαση να έρθει στην Ελλάδα. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Αμερικανός αποχωρεί από τους πράσινους έχοντας μέσο όρο συμμετοχής 15 λεπτά και 29 δευτερόλεπτα στην Ευρωλίγκα και 19 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα στην Α1...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τον Τζέισον Καπόνο:

«Ο Τζέισον Καπόνο συναντήθηκε με τη διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Σκοπός της συνάντησης ήταν να ανακοινώσει την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα, εξαιτίας του –κατά την άποψή του- μειωμένου χρόνου συμμετοχής του στους αγώνες».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×