Φραγκιάς: «Πουλάμε το ψωμί μας εύκολα» (photos)

Στα λάθη που έκαναν για ακόμη ένα ματς οι παίκτες του Κολοσσού Ρόδου και έχασαν από τον Απόλλωνα στην Πάτρα στάθηκε ο προπονητής των Ροδιτών, Βασίλης Φραγκιάς.

«Έχω την αίσθηση πως για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι πουλάμε το ψωμί μας εύκολα. Κάναμε 18 με 19 λάθη σε ένα άθλημα που είναι των λαθών και εκεί δεν μπορείς να ζητάς πολλά πράγματα. Πετάξαμε στα σκουπίδια την προσπάθειά μας ενώ θα μπορούσαμε να παλέψουμε ως τέλος και να πάρουμε το παιχνίδι. Ήταν λογικό ο Απόλλωνας να πιέσει, εμείς μέχρι το 34 ήμασταν σε απόσταση αναπνοής. Τα λάθη μας και η πιεστική άμυνα των γηπεδούχων άλλαξαν την εικόνα του ματς. Πληρώναμε τα ίδια λάθη σήμερα όπως με ΠΑΟΚ και Ρέθυμνο.

Υπάρχει ένα 10λεπτο που κάνουμε κοιλιά, σήμερα έγινε στο τελευταίο δεκάλεπτο», είπε ο τεχνικός των «θαλασσί», οι οποίοι παραμένουν χωρίς νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές και πρόσθεσε: «Πρέπει να ετοιμαστούμε για το ματς που έρχεται σε 15 μέρες γιατί δεν μας δίνει τίποτα, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στη Ρόδο. Πρέπει να διαχειριστούμε το κακό ξεκίνημα, ανεξάρτητε αν οι δυο ήττες ήταν μακριά από τη Ρόδο. Πρέπει να βρούμε μια νίκη για να ανέβουμε ψυχολογικά και βαθμολογικά και να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Συγχαρητήρια για τη νίκη στον Απόλλωνα».

Από την πλευρά των παικτών, ο Χριστόφορος Στεφανίδης, επισήμανε: «Είναι το 3ο παιχνίδι που χάνουμε ενώ είμαστε πολύ κοντά στο τελευταίο 10λεπτο. Δεν δείξαμε ισορροπία στα τελευταία 7 λεπτά και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουμε το ματς. Ο Απόλλωνας παρ’ ότι έχει αλλάξει το μισό ρόστερ είχε την ουσία. Θα είναι πάντα δυνατή και καλή ομάδα μέσα στο γήπεδο της. Χάσαμε το ματς δικαία, και ένας παράγοντας είναι τα αβίαστα λάθη που κάναμε Είναι μόλις 3η αγωνιστική έχουμε πολύ δρόμο ακόμα».

Δείτε τα αποτελέσματα, το πρόγραμμα και τη βαθμολογία της Basket League ΟΠΑΠ εδώ.

Δείτε φωτογραφίες από το ματς από Φραγκιά και Στεφανίδη:

Φραγκιάς: «Πουλάμε το ψωμί μας εύκολα» (photos)
Φραγκιάς: «Πουλάμε το ψωμί μας εύκολα» (photos)
Φραγκιάς: «Πουλάμε το ψωμί μας εύκολα» (photos)
Φραγκιάς: «Πουλάμε το ψωμί μας εύκολα» (photos)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×