«Εκτόξευση» στην Κίνα

Την στιγμή που ο Παναθηναϊκός ανεβάζει.. ρυθμούς σε ευρωπαϊκό έδαφος, στην Κίνα οι φίλοι του «τριφυλλιού» αυξάνονται και πληθύνονται

Το ταξίδι του Παναθηναϊκού στην Κίνα μπορεί να ολοκληρώθηκε εδώ και αρκετό καιρό όμως αυτό δεν πάει να πει πως οι άνθρωποι του «Τριφυλλιού» σταμάτησαν να δουλεύουν πάνω στον τομέα Κίνα. Οι «πράσινοι» συνεχίζουν με… γοργούς ρυθμούς τη διείσδυση της στην εμπορικότερη χώρα του κόσμου και όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα όλα πηγαίνουν εξαιρετικά. Μάλιστα, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός οι φίλοι του Παναθηναϊκού στο αντίστοιχο facebook της Κίνας, το Weibo, ξεπέρασαν τους 100.000.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Αναγνώριση στην Κίνα
Η διείσδυση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην αγορά της Κίνας συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς! Μετά την  υπογραφή σύμβασης συνεργασίας με μεγάλη εταιρεία μάρκετινγκ και επικοινωνίας που εδρεύει στη Σαγκάη, την απόκτηση του Πινγκ Σανγκ, του πρώτου Κινέζου παίκτη που αγωνίζεται στην Ευρώπη, αλλά και το ταξίδι της ομάδας στη Φοσάν και το Πεκίνο, έρχεται και η αναγνώριση από το κοινό της ασιατικής χώρας.

Μέσα σε διάστημα τριών μηνών η επίσημη σελίδα του Παναθηναϊκού στο  Sina Weibo (http://e.weibo.com/Panathinaikosbc), δίκτυο αντίστοιχο του Facebook, ξεπέρασε ήδη τους 100.000 fans! Πρόκειται για μία ακόμη απόδειξη πως η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα επεκτείνεται και στην Κίνα, ανοίγοντας νέους δρόμους στο μάρκετινγκ και την εμπορική ανάπτυξη».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×