Δεληγιάννης: «Κρίσιμο παιχνίδι, όχι τελικός»

Σημαντικό παιχνίδι, για τη συνέχεια της Basket League ΟΠΑΠ, αλλά σε καμία περίπτωση τελικός είναι το Ηλυσιακός - Τρίκαλα BC.

Οι δύο ομάδες θα τεθούν αύριο (02/11, 18.00) αντιμέτωπος στο κλειστό των Ιλισίων, για την 4η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, με το Χρήστο Δεληγιάννη να επιχειρεί να χαμηλώσει τους τόνους, καθώς όπως τόνισε πρόκειται μεν για κρίσιμο ματς, όχι όμως «χωρίς αύριο»: «Μπορεί κάποιοι να χαρακτηρίζουν το παιχνίδι ως τελικό, αλλά θεωρώ ότι είναι μάλλον υπερβολικός αυτός ο χαρακτηρισμός, μια και διανύουμε μόλις την 4η αγωνιστική και το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, θεωρώ πως είναι κρίσιμο παιχνίδι για τη συνέχεια».

Αναφορικά με το στόχο της ομάδας του πρόσθεσε πως δεν μπορεί να είναι άλλος από τη νίκη: «Εμείς έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά κι αν έχουμε την κατάλληλη απόδοση μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν αποτελεί ελαφρυντικό ότι έχουμε ξεκινήσει πιο αργά από τις άλλες ομάδες, έχουμε αρχίσει να δένουμε, υπάρχουν διαστήματα που παίζουμε πολύ καλό μπάσκετ και πιστεύω ότι μόνο καλύτερα μπορούμε να πάμε στη συνέχεια».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×