Ίκαρος Χαλκίδας: Στο Ειδικό ΕΠΑΛ Χαλκίδας (photos)

Την έντονη κοινωνική δράση του απέδειξε για ακόμα μία φορά ο Ίκαρος, αντιπροσωπία του οποίου επισκέφθηκε το Ειδικό ΕΠΑΛ Χαλκίδας.

Στον Ειδικό ΕΠΑΛ Χαλκίδας, στο οποίο φοιτούν παιδιά με προβλήματα αυτισμού και με ειδικές ανάγκες, διοργανώθηκε -με τη βοήθεια των δασκάλων και του διευθυντή Γιώργου Μπιάμη- εκδήλωση για την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου. Μεταξύ άλλων την παρακολούθησαν και οι παίκτες του Ίκαρου Χαλκίδας, Νίκος Παπανικολόπουλος, Άλεξ Βουγιούκας και Ιβάν Άσκα, ενώ εκ μέρους της διοίκησης το παρών έδωσε ο μάνατζερ της ΚΑΕ Σταύρος Ελληνιάδης.

Στο τέλος της εκδήλωσης οι παίκτες έδωσαν, ως δώρο, μία αναμνηστική φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές όλων των παικτών και μία μπάλα επίσης με όλες τις υπογραφές, καθώς και αναμνηστικά σημαιάκια. Δεν έλειψαν, φυσικά, τα αυτόγραφα και οι αναμνηστικές φωτογραφίες. Με σχετική ανακοίνωσή του ο Ίκαρος Χαλκίδας, που είναι πάντοτε κοντά σε όλες τις ευπαθείς ομάδες: «Θα ήθελε να συγχαρεί τους δασκάλους των παιδιών και το διευθυντή του σχολείου για το άριστο έργο που επιτελούν».

Ίκαρος Χαλκίδας: Στο Ειδικό ΕΠΑΛ Χαλκίδας (photos)
Ίκαρος Χαλκίδας: Στο Ειδικό ΕΠΑΛ Χαλκίδας (photos)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×