Τσέκος: «Είναι καλά ο Γκρέιντζερ»

Σε καλή κατάσταση τόσο από σωματικής όσο και από ψυχολογικής άποψης είναι ο Τζέρεμι Γκρέιντζερ, σύμφωνα με το Χρήστο Τσέκο.

Ο Αμερικανός γκαρντ υπέστη τραυματισμό σοκ ύστερα από τροχαίο που είχε στην Αθήνα. Ο τιμ μάνατζερ των νεοφώτιστων, με δηλώσεις του στο Sentra FM 103.3, αναφέρθηκε αρχικά στην υγεία του παίκτη και το δύσκολο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε: «Ο Τζέρεμι βγήκε από τέσσερις ώρες χειρουργείο. Είναι σε καλή κατάσταση. Ο γιατρός έβγαλε ακτινογραφίες μετά την επέμβαση και μας τις έδειξε σε σχέση και με τις ακτινογραφίες που είχε βγάλει πριν, με το κάταγμα κνήμης και περόνης που είχε πάθει. Έχουν διορθωθεί και τα δύο προβλήματα με κάποιες ειδικές πλάκες που του έβαλε στο πόδι. Θα χρειαστεί μια περίοδο ανάρρωσης 3-4 μήνες και μετά το παιδί θα μπορέσει να παίξει πάλι μπάσκετ». Είπε ακόμα…

Για το πώς έγινε το ατύχημά του: «Τον είχα αφήσει το προηγούμενο βράδυ στο ξενοδοχείο. Κατεβήκαμε την Κυριακή το απόγευμα (26/01) στην Αθήνα, για να κάνει ειδική θεραπεία στο δικέφαλό του. Είχε έρθει μία φορά και έπρεπε να ξανάρθει. Το πρωί της Δευτέρας (27/01) θα έκανε αυτή τη θεραπεία, αλλά δεν πρόλαβε, δυστυχώς. Ήταν από τους καλύτερους παίκτες που είχαμε στην ομάδα. Δεν θα παίξει έως το τέλος της σεζόν, αλλά θα ξαναπαίξει. Δεν έχει πρόβλημα κανένα μας είπε ο γιατρός, θα ξαναμπεί σε διαδικασία μπάσκετ».

Για την κατάστασή του: «Ήμουν στο νοσοκομείο για την επέμβαση. Το καλό είναι ότι το παιδί όταν βγήκε από το χειρουργείο δεν πονούσε καθόλου. Ήταν σε καλή κατάσταση και ψυχολογικά όταν έμαθε από τον γιατρό ότι ύστερα από τέσσερις μήνες θα μπορέσει να παίξει και πάλι. Άρα, όλα καλά, ύστερα από τέτοιο πρόβλημα που θα μπορούσε να έχει».

Για το εάν τα Τρίκαλα BC θα κινηθούν για αντικαταστάτη του: «Ναι, ψάχνουμε για παίκτη».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×