Καλαφατάκης: «Δίκαιη και καθαρή νίκη»

Πολύ σημαντική νίκη, που εδραίωσε τη θέση του πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, πέτυχε το Ρέθυμνο επί του Πανελευσινιακού.

Απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Καλαφατάκης, ο οποίος τόνισε: «Ήταν πολύ δύσκολο και καθοριστικό παιχνίδι για εμάς. Ερχόμασταν από κακή εμφάνιση με τον Ολυμπιακό. Για αυτό δουλέψαμε όλη την εβδομάδα γνωρίζοντας τις δυσκολίες που έχει ένα τέτοιο παιχνίδι. Χρειαζόμασταν αυτή την όγδοη νίκη. Πιστεύω ότι το οκτώ είναι ένας, κατά 80%, αριθμός που σου δίνει ηρεμία όσον αφορά στην παραμονή. Βέβαια, ο αριθμός εννέα είναι ακόμα καλύτερος. Είδαμε ένα νευρικό πρώτο δεκάλεπτο που οφείλεται στο άγχος των παιδιών. Ήμασταν πιστοί στην άμυνά μας για 35 λεπτά, αν εξαιρέσουμε το Φαγέ που έκανε μεγάλο παιχνίδι, αλλά ευτυχώς δεν μας κόστισε. Σε γενικές γραμμές ανταποκριθήκαμε. Το κέρδος είναι ότι κάναμε μια δίκαιη και καθαρή νίκη. Έχουμε στη διάθεσή μας δεκαπέντε ημέρες για να δουλέψουμε και να δούμε τη συνέχεια. Κερδίσαμε και το Λούκας Ντρτσα, που έδειξε σήμερα (01/03) ένα μέρος από τις δυνατότητες και το ταλέντο του. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Πανελευσινιακό».

Το λόγο από τους παίκτες του Ρεθύμνου πήρε ο Λούκας Ντρτσα: «Πρώτα από όλα εύχομαι στην Ελευσίνα καλή τύχη στο δεύτερο μισό του δεύτερου γύρου. Ολόκληρη η προηγούμενη εβδομάδα ήταν πολύ πιεστική, γιατί προερχόμασταν από πολύ κακό αποτέλεσμα. Μας ενδιέφερε πολύ να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω ότι κερδίσαμε στο μομέντουμ που είχαμε στο τρίτο δεκάλεπτο και από εκεί και πέρα ήμασταν αρκετά καλοί για να μπορέσουμε να το κρατήσουμε. Επίσης, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου και στους προπονητές μου κι ελπίζω να έχουμε πολύ καλό τελείωμα στη σεζόν».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×