Κάρτερ: «Έχουμε υπερηφάνεια»

Για την υπερηφάνεια τους θα παίξουν στον τρίτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό οι παίκτες του Πανιωνίου, σύμφωνα με το Μαρκ Κάρτερ.

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου υπολείπονται με 2-0 στην ημιτελική σειρά των φετινών πλέι οφ της Basket League ΟΠΑΠ, έχοντας γνωρίσει ισάριθμες βαριές ήττες στο ΣΕΦ. Ο Αμερικανός γκαρντ, με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νέα συντριβή τους στο φαληρικό στάδιο, τόνισε πως κοιτάνε ήδη το επόμενο παιχνίδι τους που θα λάβει χώρα στη Νέα Σμύρνη, στο οποίο θα πρέπει να εμφανιστούν βελτιωμένοι.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Σήμερα (15/05) θέλαμε να μειώσουμε τα λάθη μας σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Παίξαμε δυνατά ως ένα σημείο, αλλά στη συνέχεια δεν καταφέραμε να παίξουμε όπως θέλαμε. Κάναμε λάθη που τους έδωσαν εύκολα καλάθια και πήραν διαφορά αρχικά έξι πόντων, στη συνέχεια δώδεκα και η διαφορά ανέβηκε πολύ μετά και έφθασαν στη νίκη. Πρέπει πλέον να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι και τίποτα άλλο. Έχουμε υπερηφάνεια όπως κάθε ομάδα, σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε και να βγούμε να παίξουμε σκληρά. Ξέρουμε πως ο Ολυμπιακός θα το περιμένει αυτό και θα είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×