Άρης: Εν αναμονή της Γ.Σ.

Στασιμότητα επικρατεί στα διοικητικά του Άρη, καθώς δεν πρόκειται να έχουμε καμία εξέλιξη εάν πρώτα δεν γίνει η γενική συνέλευση των μετόχων.

Ενώ ο Μίλαν Μίνιτς και οι παίκτες του ακολουθούν πρόγραμμα συντήρησης στο «Nick Galis Hall» ουδεμία εξέλιξη έχουμε σε όλα τα υπόλοιπα ζητήματα που αφορούν στην ΚΑΕ. Ο πρόεδρος Λευτέρης Αρβανίτης συνεχίζει τις επαφές του με ανθρώπους που πιστεύεται πως μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και ίσως πειστούν να ενταχθούν στο νέο διοικητικό συμβούλιο. Ωστόσο, τίποτα δεν πρόκειται να επισημοποιηθεί εάν δεν συνεδριάσουν πρώτα οι μέτοχοι, με τη Γ.Σ. όμως να μην έχει οριστεί ακόμα. Κατά συνέπεια, ζητήματα που αφορούν στο διοικητικοοικονομικό κομμάτι παραμένουν στον αέρα, όπως άλλωστε και ο προγραμματισμός για την καινούρια αγωνιστική περίοδο.

Εξάλλου, ανοιχτό παραμένει το θέμα της απαγόρευσης μεταγραφών από τη Διεθνή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, καθώς θα πρέπει πρώτα να βρεθούν τα χρήματα για να εξοφληθούν τα χρωστούμενα σε πρώην παίκτες και προπονητές. Στασιμότητα επικρατεί και στο ζήτημα του προπονητή, αφού ο Σέρβος τεχνικός δεν πρόκειται να συνεχίσει, δεν έχει γίνει όμως καμία συζήτηση μέχρι στιγμής για τον αντικαταστάτη του, ο οποίος θα επωμιστεί την ευθύνη της δημιουργίας της νέας ομάδας. Ερώτημα παραμένει και τι μέλλει γενέσθαι με περιπτώσεις παικτών όπως ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ και ο Λευτέρης Μποχωρίδης, που ναι μεν δεσμεύονται με συμβόλαιο και για τη νέα αγωνιστική περίοδο, φέρεται όμως να βολιδοσκοπούνται και από άλλους συλλόγους εντός κι εκτός των ελληνικών συνόρων. Το εάν θα παραχωρηθούν ή όχι «καίει» τους διοικούντες, καθώς θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις τόσο όσον αφορά στο μεταγραφικό σχεδιασμό όσο και στα οικονομικά της ΚΑΕ Άρης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×