Κόροιβος Αμαλιάδας: Μαρκόπουλος κι επίσημα

Ο Χάρης Μαρκόπουλος είναι κι επίσημα ο νέος προπονητής του Κόροιβου Αμαλιάδας, καθώς ανακοινώθηκε από τους διοικούντες.

Ο 31χρονος προπονητής αποχώρησε από το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ για να αναλάβει τους νεοφώτιστους στην Basket League ΟΠΑΠ. Είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα του που θα κοουτσάρει ομάδα ως πρώτος τεχνικός, καθώς το ίδιο είχε κάνει και τη σεζόν 2006-2007 στον Ηρακλή και την Α2. Έχει, επίσης, αποτελέσει μέλος του προπονητικού επιτελείου της Λάρισας και του Άρη. Η ανάληψη των καθηκόντων του στον Κόροιβο Αμαλιάδας ανοίγει πλέον το δρόμο και για τη στελέχωση του ρόστερ που θα ενισχύσει την ομάδα στην παρθενική παρουσία της στη μεγάλη κατηγορία.

Η ανακοίνωση: «Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΑΣΑ Κόροιβος ανακοινώνει τη συμφωνία του με τον Χάρη Μαρκόπουλο, ο οποίος θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας. Ο σχεδιασμός προχωράει με ταχεία βήματα και σύντομα θα σας ενημερώσουμε για τις όποιες εξελίξεις.
Who is who: Όνομα: Χάρης Μαρκόπουλος, ημερομηνία γέννησης: 20/01/1982. Σαν παίκτης αγωνίστηκε σε: Ηρακλή, Μακεδονικό, ΠΑΟΚ, Ξάνθη. Ομάδες που έχει προπονήσει: ΠΑΟΚ, Ηρακλής, ΑΕΛ, Άρης. Διακρίσεις: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων και Εφήβων με Ηρακλή και χάλκινο μετάλλιο με την Εθνική Εφήβων στο Ευρωμπάσκετ του 2000 στην Κροατία».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×