Άρης: Ξανά εκτός ο Πουλιανίτης

Τα προβλήματα δεν έλειψαν ούτε από τη σημερινή (28/08) προπόνηση του Άρη στο «Nick Galis Hall», καθώς και πάλι απουσίασαν παίκτες.

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα (28/08) η προετοιμασία των Θεσσαλονικιών, εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ. Ο Στέλιος Πουλιανίτης εξακολουθεί να αισθάνεται έντονες ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει ξανά να γυμναστεί. Τα προβλήματα, όμως, δεν σταμάτησαν εδώ για το τεχνικό επιτελείο του Άρη. Ο Πέτρος Γερομιχαλός τραυματίστηκε στο γόνατο και αποχώρησε από την απογευματινή προπόνηση, ενώ θα υποβληθεί αύριο (29/08) σε ιατρικές εξετάσεις, για να διαπιστωθεί η ακριβής κατάστασή του.

Η προετοιμασία των Θεσσαλονικιών εξελίσσεται σε εντατικό ρυθμό στο «Nick Galis Hall», είναι άλλωστε χαρακτηριστικό πως και αύριο (29/08) έχει προγραμματιστεί διπλό προπονητικό πρόγραμμα, πρωί/απόγευμα, από τους υπεύθυνους προπονητές Θωμά Νίκου και Σάββα Καμπερίδη. Να θυμίσουμε πως σήμερα το πρωί (28/08) πέρασε από εργομετρικές εξετάσεις και το πρώτο γκρουπ των παικτών.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×