Απόλλωνας Πατρών: Το πρόγραμμα στο «Patras Cup» (photos)

Τους νέους χορηγούς των τμημάτων υποδομής του, αλλά και το πρόγραμμα του τρίτου «Patras Cup», παρουσίασε ο Απόλλωνας Πατρών.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Κώστας Καραπάνος, μάλιστα, τόνισε ότι με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. το φετινό τουρνουά θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Ανδρέα Μολφέτα, ο οποίος οραματίστηκε και ξεκίνησε το «Patras Cup». Για τα παιχνίδια, που θα διεξαχθούν στο κλειστό της Περιβόλας, θα ισχύσουν εισιτήρια ημέρας (δέκα ευρώ για τα δύο παιχνίδια) και πακέτα δύο ημερών (δεκαπέντε ευρώ), καθώς και για όλο το αγωνιστικό τριήμερο (είκοσι ευρώ). Επίσης, γνωστοποιήθηκε το ακριβές πρόγραμμα των αγώνων, το οποίο θα έχει ως εξής…

Παρασκευή 19/09: 18.30 ΠΑΟΚ - Κλουζ Ρουμανίας, 21.00: Απόλλωνας Πατρών - Κόροιβος Αμαλιάδας.
Σάββατο 20/09: 18:30 Απόλλωνας Πατρών - ΠΑΟΚ, 21.00 Κόροιβος Αμαλιάδας - Κλουζ Ρουμανίας
Κυριακή 21/09: 17.00 ΠΑΟΚ - Κόροιβος Αμαλιάδας, 19.30: Απόλλων Πάτρας - Κλουζ Ρουμανίας

Στη συνέχεια, έγιναν γνωστές από το δεύτερο αντιπρόεδρο του Ερασιτέχνη Απόλλωνα, Σωτήρη Χαλκιόπουλο, οι νέες παροχές που θα αφορούν στους αθλητές των ακαδημιών και τις οικογένειές τους. Έτσι λοιπόν, θα παρέχεται η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων διαρκείας ως εξής…

1. Αγορά εισιτηρίου για γονέα ή κηδεμόνα και ένα παιδί στις ακαδημίες που θα περιλαμβάνει εισιτήρια διαρκείας για την περίοδο 2014-2015, εγγραφή και ετήσια συνδρομή στις ακαδημίες, προσφορά μίας μετοχής του Απόλλωνα. Κόστος: 350,00 ευρώ.
2. Αγορά εισιτηρίου για γονέα ή κηδεμόνα και δύο παιδιά στις ακαδημίες που θα περιλαμβάνει εισιτήρια διαρκείας για την περίοδο 2014-2015, εγγραφή και ετήσια συνδρομή στις ακαδημίες, προσφορά μιας μετοχής του Απόλλωνα. Κόστος: 390,00 ευρώ.

Η σημερινή (05/09) εκδήλωση των «μελανολεύκων» έλαβε χώρα στα γραφεία του φροντιστηρίου ξένων γλωσσών «Κουτσαντώνης». Ο Σωτήρης Χαλκιόπουλος τόνισε ότι οι αθλητές των τμημάτων υποδομής και οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν έκπτωση ύψους εκατό ευρώ στα ετήσια δίδακτρα, με τη διανομή στους δικαιούχους του εκπτωτικού κουπονιού για την επιβεβαίωση της παροχής να ξεκινάει άμεσα. Η διευθύντρια του νέου χορηγού του Απόλλωνα Πατρών, Κώννη Κουτσαντώνη, εξέφρασε από την πλευρά της την ικανοποίησή της «για τη συνεργασία του μεγαλύτερου αθλητικού συλλόγου της Πάτρας με το μεγαλύτερο ακαδημαϊκό όμιλο της πόλης».

Επίσης, η διοίκηση του Απόλλωνα Πατρών ανακοίνωσε σήμερα (05/09) την επέκταση της συνεργασίας του με τα εκπαιδευτήρια «Αναγέννηση». Εκτός από τις ετήσιες υποτροφίες που παρέχονται σε έξι μικρούς αθλητές του συλλόγου από φέτος θα παρέχεται και έκπτωση 10% στα ετήσια δίδακτρα για τις ακαδημίες και τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας. Ο Κωνσταντίνος Γιωτσόπουλος, μιλώντας εκ μέρους της «Αναγέννησης», δήλωσε ικανοποιημένος από τους στόχους που θέτει η συνεργασία των δύο πλευρών για τα παιδιά της πόλης μας. «Εντασσόμαστε με χαρά στην ομάδα των χορηγών του Απόλλωνα γιατί πιστεύουμε στην παροχή ποιοτικών εκπαιδευτικών παροχών», τόνισε ο εκπρόσωπος του εκπαιδευτικού φορέα και δεσμεύθηκε, στη συνέχεια, πως η «Αναγέννηση» θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας.

Τέλος, οι διοικούντες την ΚΑΕ ανακοίνωσαν ακόμα δύο παροχές προς τους αθλητές των ακαδημιών και τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίες θα περιλαμβάνουν: 1. Έκπτωση 20% στα ετήσια δίδακτρα του φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης «Πρόσημο» (Ρήγα Φεραίου και Παπαρηγοπούλου) και 2. Έκπτωση 10% στο βιβλιοπωλείο «Μείλιχος» (Νοταρά 122) για την αγορά γραφικής ύλης.

Απόλλωνας Πατρών: Το πρόγραμμα στο «Patras Cup» (photos)
Απόλλωνας Πατρών: Το πρόγραμμα στο «Patras Cup» (photos)
Απόλλωνας Πατρών: Το πρόγραμμα στο «Patras Cup» (photos)
Απόλλωνας Πατρών: Το πρόγραμμα στο «Patras Cup» (photos)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×