ΠΑΟΚ: Θεραπεία για δύο στην Πυλαία

Με μονή προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο «PAOK Sports Arena», συνεχίστηκε σήμερα (24/09) η προετοιμασία του ΠΑΟΚ.

Στο πρόγραμμα δεν συμμετείχαν ο Μαρκ Κάρτερ και ο Τζέικ Όντουμ, οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμό. Αμφότεροι εξετάστηκαν το πρωί από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου, Κώστα Σαμαρά, ο οποίος τους συνέστησε ξεκούραση και θεραπεία. Συγκεκριμένα, από την κλινική εξέταση διαπιστώθηκε πως ο πρώτος έχει υποστεί ελαφρύ διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική και θα ακολουθήσει θεραπεία για δύο ημέρες. Ο δεύτερος έχει τενοντίτιδα στον επιγονατιδικό τένοντα, έμεινε εκτός παρκέ σήμερα (24/09), αλλά πιθανότατα αύριο θα είναι και πάλι στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου. Αντίθετα, ο Κώστας Χαραλαμπίδης συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα στο κλειστό της Πυλαίας.

Αύριο (25/09) ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα, ενώ την επομένη (26/09, 16.00) είναι προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι με την τουρκική Ιστανμπούλ ΒΒ. Η αναμέτρηση θα φιλοξενηθεί στο «PAOK Sports Arena», αλλά χωρίς την παρουσία φιλάθλων, καθώς θα είναι καθαρώς προπονητικού χαρακτήρα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×