Πανελευσινιακός: Σφύζει από υγεία

Προτεραιότητα αποτελεί για τον Πανελευσινιακό η υγεία των παικτών του, οι οποίοι πέρασαν και φέτος από πλήρη ιατρικό έλεγχο.

Οι διοικούντες τους «σταχυοφόρους» εξέδωσαν σήμερα (01/10) ανακοίνωση, με την οποία εκφράζουν τις δημόσιες ευχαριστίες τους στον ιατρό καρδιολόγο Άτταλο Νικολάου, ο οποίος εξέτασε όλους τους παίκτες του Γιώργου Σκαραφίγκα και τους βρήκε απόλυτα υγιείς, εν όψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ.

Η ανακοίνωση: «Μαζί μας για άλλη μία χρονιά ο κ. Άτταλος Νικολάου... Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πριν αρχίσει η χρονιά, όλοι οι παίκτες της ομάδας πέρασαν από εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις. Για ακόμα μία χρονιά ο καρδιολόγος κ. Άτταλος Νικολάου προσέφερε τις υπηρεσίες του με αναλυτικές καρδιολογικές εξετάσεις. Οι παίκτες βρέθηκαν ότι χαίρουν άκρας υγείας και είναι απόλυτα ικανοί για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους. Η διοίκηση της ΚΑΕ Πανελευσινιακός θέλει να ευχαριστήσει θερμά το κ. Άτταλο Νικολάου για τη βοήθειά του όλα αυτά τα χρόνια και του ευχόμαστε η συνεργασία αυτή να κρατήσει για άλλα τόσα!».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×