Σκαραφίγκας: «Πέσαμε στην παγίδα και το πληρώσαμε»

Ο Πανελευσινιακός έπεσε στην παγίδα του ρυθμού του Απόλλωνα Πατρών και το πλήρωσε με την ήττα του, σύμφωνα με το Γιώργο Σκαραφίγκα.

Οι «σταχυοφόροι» κόλλησαν στο κλειστό της Περιβόλας, παραμένοντας χωρίς νίκη ύστερα από δύο αγωνιστικές στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ο προπονητής τους, εξηγώντας τι συνέβη στη συνέντευξη Τύπου, ανέφερε: «Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα Πατρών, για την προσπάθεια που έκαναν και τη νίκη τους. Θεωρώ πως έγινε πολύ εντυπωσιακό παιχνίδι για αυτή την εποχή, το οποίο είχε δύο μέρη. Το πρώτο ημίχρονο νομίζω ήταν ένα παιχνίδι α λα NBA, πιο πολύ physical game. Πέσαμε σε αυτή την παγίδα και την πληρώσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν οι άμυνες, οι τακτικές και οι επιθέσεις. Σίγουρα, οι ομάδες χρειάζονται καθημερινά βελτίωση στην άμυνα, αλλά δεν πρέπει να μπερδευόμαστε από τα σκορ. Από τη μία ζητάμε θέαμα και από την άλλη μόνο άμυνα. Να ξεμπερδέψουμε ότι στο μπάσκετ υπάρχουν κάποιοι παίκτες, όπως σήμερα (18/10) που υπήρχαν τέτοιοι και στις δύο ομάδες, που έχουν τρομερή ικανότητα και όταν είναι σε καλή ημέρα μπορούν να σκοράρουν με χίλιους τρόπους. Το παιχνίδι κρίθηκε σε δίποντα, τρίποντα και βολές, τα δύο στατιστικά της επίθεσής μας, το 50% στις βολές και τα 18 λάθη οδήγησαν την ομάδα να δεχθεί 20-25 πόντους από τα λάθη μας. Για αυτό ανέβηκε το σκορ κι εκεί χάσαμε το παιχνίδι. Καλή συνέχεια».

Ο Ελάϊζα Τζόνσον, που μίλησε από την πλευρά των παικτών του Πανελευσινιακού, τόνισε: «Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα Πατρών. Ήταν πολύ ανταγωνιστικός. Μας κέρδισε στα επιθετικά ριμπάουντ, πήρε περισσότερα από εμάς. Η διαφορά μας ήταν στις χαμένες ελεύθερες βολές. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι και στο τέλος οι γηπεδούχοι έβαλαν κάποια καλάθια που καθόρισαν το αποτέλεσμα».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×