Τρίκαλα BC: Εξιτήριο ο Δεληγιάννης

Στο σπίτι του, κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα, βρίσκεται πλέον ο Χρήστος Δεληγιάννης που πήρε εξιτήριο από το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Ο αρχηγός των Τρικάλων BC νοσηλεύτηκε το προηγούμενο δεκαήμερο με μυοπερικαρδίτιδα, μετά την έντονη δυσφορία που του προέκυψε με την ολοκλήρωση του εντός έδρας αγώνα της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό, στο Δημοτικό Κλειστό Κατσιμήδου. Οι γιατροί ήταν από την πρώτη στιγμή καθησυχαστικοί, παρ’ όλα αυτά αναμένεται τις προσεχείς ημέρες να υποβληθεί σε επιπλέον ιατρικές εξετάσεις, για να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του. Δεν γεννάται, πάντως, θέμα άμεσης επιστροφή του στο παρκέ.

«Η περιπέτεια του Χρήστου ήταν για όλους μας ένα σοκ, κυρίως όσον αφορά στην υγεία του, αλλά και στο μπασκετικό κομμάτι. Είναι ο αρχηγός μας και η ψυχή της ομάδας. Είναι δύσκολο, θα προσπαθήσουμε όμως να καλύψουμε το κενό του όλοι μαζί. Είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρει και θα τον δούμε πολύ πιο σύντομα στα γήπεδα από ό,τι υπολογίζουμε», ανέφερε σχετικά ο προπονητής των Θεσσαλών, Κώστας Φλεβαράκης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×