ΚΑΟΔ: Τα εισιτήρια με Ολυμπιακό

Σε κυκλοφορία έχουν ήδη τεθεί τα εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα του ΚΑΟΔ απέναντι στον Ολυμπιακό.

Οι Δραμινοί θα υποδεχθούν την Κυριακή (30/11, 17.00) στο «Δημήτρης Κραχτίδης», στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Basket League, τους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου και στόχος τους δεν είναι άλλος από το νικηφόρο αποτέλεσμα, όπως άλλωστε έκαναν και πέρυσι Με σημερινή (27/11) ανακοίνωσή τους οι διοικούντες την ΚΑΕ καλούν τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών, ώστε να σπρώξει παίκτες και τεχνική ηγεσία στην κατάκτηση του ροζ φύλλου. Τα εισιτήρια κοστίζουν από δέκα ευρώ.

Η ανακοίνωση: «O American Genetics ΚΑΟΔ υποδέχεται την Κυριακή 30 Νοεμβρίου και ώρα 17.00 τον Ολυμπιακό στο «Δ. Κραχτίδης», στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Τα εισιτήρια του αγώνα έχουν ήδη τεθεί σε κυκλοφορία. Ο φίλαθλος κόσμος της Δράμας έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την ομάδα απέναντι σε έναν αντίπαλο πολύ υψηλού επιπέδου, τον οποίο την περσινή χρονιά κέρδισε. Σας περιμένουμε όλους στο «Δ. Κραχτίδης», για να στηρίξουμε τον Κώστα Μέξα και τους παίκτες του στην προσπάθεια που θα κάνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: Κάτω διάζωμα: 15 ευρώ, Πάνω διάζωμα: 10 ευρώ.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα καταστήματα: Κάβα ποτών Αμβροσιάδη Γιάννη, οδός 28ης Οκτωβρίου 7, τηλ. 2521030042, Πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ Κεραμιτσόπουλου Ευστάθιου, οδός Ιουστινιανού 64, τηλ. 2521045725, Πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ Μαυροειδή Νικόλαου, οδός Βίτσι 15, τηλ. 2521058490».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×