ΠΑΟΚ: Οι τυχεροί φίλαθλοι (photos)

Σε ακόμα μία εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ, στο κλειστό της Πυλαίας, οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν διάφορα δώρα από την ΚΑΕ.

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου συνδυάζει φέτος ο κόσμος του «Δικέφαλου του Βορρά» με την παρουσία του στο «PAOK Sports Arena», καθώς και την αγαπημένη ομάδα του βλέπει να αγωνίζεται, αλλά και έχει την ευκαιρία να κερδίσει διάφορα δώρα από τις χορηγούς εταιρίες της ΚΑΕ. Οι Θεσσαλονικείς έδωσαν σήμερα (17/12) στη δημοσιότητα τα ονόματα των τυχερών στο πρόσφατο παιχνίδι τους για την Κηφισιά, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Basket League.

Αναλυτικότερα, στο μεγάλο διαγωνισμό της Prime Insurance «Σουτ από το κέντρο του γηπέδου» συμμετείχε ο Γιώργος Χατζηκωνσταντίνου, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να ευστοχήσει κι έτσι τα διακόσια ευρώ που διεκδίκησε μεταφέρονται στον επόμενο αγώνα με τον Παναθηναϊκό (22/12), για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Γιώργος Περκουλίδης και ο Χρήστος Νάτσε έφυγαν από το «PAOK Sports Arena» κερδισμένοι κατά τριάντα και δέκα ευρώ, αντίστοιχα, από τη «Voulis Chemicals», ενώ ο Σπύρος Στρακαντούνας κέρδισε έναν δωρεάν έλεγχο ΚΤΕΟ, προσφορά από την εταιρία ιδιωτικών ΚΤΕΟ «Auteco». Επίσης, ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος ήταν αυτός που κέρδισε μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο «Egnatia Palace Hotel» μαζί με δωρεάν χρήση του «Wellness Paradise Club Spa» και στον Κώστα Φωτιάδη δόθηκε δωροεπιταγή αξίας 20 ευρώ από την εταιρία «Print Again».

ΠΑΟΚ: Οι τυχεροί φίλαθλοι (photos)
ΠΑΟΚ: Οι τυχεροί φίλαθλοι (photos)
ΠΑΟΚ: Οι τυχεροί φίλαθλοι (photos)
ΠΑΟΚ: Οι τυχεροί φίλαθλοι (photos)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×