Ζάρας: «Θα παραμείνουμε στην κατηγορία»

Την πεποίθησή του πως ο ΚΑΟΔ θα καταφέρει να διατηρήσει τη θέση του στην Basket League και τη νέα αγωνιστική περίοδο εξέφρασε ο Θοδωρής Ζάρας.

Ο ΚΑΟΔ πανηγύρισε μεγάλη νίκη επί του Κόροιβου Αμαλιάδας στο «Δημήτρης Κραχτίδης», στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Basket League. Ο αρχηγός του, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, αναφέρθηκε όχι μόνο στο ματς με το ηλειακό συγκρότημα, αλλά και στη συνέχεια, εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως θα ανταμειφθούν για τη σκληρή δουλειά τους και θα παραμείνουν στη μεγάλη κατηγορία. Αναλυτικά τα όσα είπε…

-Θοδωρή, αυτή η νίκη σας συνδυάστηκε με πολύ καλή εμφάνισή σου. Ήταν το καλύτερο δώρο για την ονομαστική σου εορτή;
«Σίγουρα ήταν το καλύτερο δώρο. Πάνω από όλα, όμως, ήταν σημαντική νίκη. Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα, με αρχές. Μπήκαμε πολύ δυνατά και πήραμε μια σχετικά εύκολη νίκη».

-Πιστεύεις ότι αυτή η νίκη είναι διπλή για εσάς, επειδή καλύψατε και τη διαφορά με την οποία είχατε ηττηθεί στον πρώτο γύρο;
«Ναι, αυτό ήταν πάρα πολύ σημαντικό και αυτή η διαφορά μπορεί να παίξει το ρόλο της στο τέλος της σεζόν».

-Ξεκινήσατε εντυπωσιακά το παιχνίδι και είχατε τον έλεγχο μέχρι το τέλος. Πού οφείλεται αυτή η εικόνα σας;
«Πιστεύω πως ελέγξαμε τα ριμπάουντ και ήμασταν εύστοχοι σε ελεύθερες βολές και τρίποντα, παραπάνω από το μέσο όρο μας. Επίσης, παίξαμε καλή άμυνα και δεν αφήσαμε τον Κόροιβο Αμαλιάδας να κυκλοφορήσει εύκολα την μπάλα».

-Τώρα, ακολουθεί το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Τι θεωρείς ότι θα πρέπει να προσέξετε για να πάρετε τη νίκη;
«Πρέπει να έχουμε οδηγό το παιχνίδι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Να μπούμε δυνατά, παίζοντας καλή άμυνα. Είναι ματς «κλειδί», ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι διότι μετά παίζουμε με τους δύο μεγάλους και ακολουθεί η Ελευσίνα».

-Ο ΚΑΟΔ θα είναι στην Α1 και την επόμενη χρονιά;
«Πιστεύω πως ναι, αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμα και πολλή δουλειά. Πιστεύω όμως στους προπονητές, στους συμπαίκτες μου, γενικότερα στην ομάδα. Δουλεύουμε σκληρά και θεωρώ ότι στο τέλος θα ανταμειφθούμε».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×