ΠΑΟΚ: Επιστροφή χωρίς ξένους (photos)

Μόνο οι Έλληνες παίκτες συμμετείχαν στη σημερινή (01/04) προπόνηση του ΠΑΟΚ, στο κλειστό της Πυλαίας, αφού οι ξένοι παραμένουν σε άδεια.

Σε πνεύμα προπόνησης, μετά το τριήμερο ρεπό που έδωσε στους παίκτες του ο Σούλης Μαρκόπουλος, επέστρεψαν σήμερα το απόγευμα (01/04) οι Θεσσαλονικείς. Δικαιολογημένα απόντες από το «PAOK Sports Arena» ήταν οι Μαρκ Κάρτερ, Τζούλιαν Βον, Κέβιν Λάνγκφορντ και Έντι Σιναντίνοβιτς, στους οποίους παραχωρήθηκαν μερικές ημέρες άδειας επιπλέον κι έτσι αναχώρησαν για τις ΗΠΑ οι τρεις πρώτοι και για τη Σερβία ο τελευταίος. Το παρών δεν έδωσε και ο Τζέικ Όντουμ, ο οποίος όμως προτίμησε να παραμείνει στη χώρα μας και να ξεκουραστεί με εκδρομές στην ευρύτερη περιοχή, για να απολαύσει τα αξιοθέατα.

Όλοι τους αναμένεται να ενσωματωθούν με τους συμπαίκτες τους, δίνοντας έτσι ουσιαστικό χαρακτήρα στην προετοιμασία του «Δικεφάλου του Βορρά» για την επανέναρξη της Basket League, τη Μ. Δευτέρα (06/04). Εξάλλου, για τη Μ. Τετάρτη (08/04) ο Σούλης Μαρκόπουλος έκλεισε φιλικό αγώνα με τα Τρίκαλα BC, προκειμένου να διατηρήσει την ομάδα του σε αγωνιστικό ρυθμό. Επόμενος επίσημος αγώνας για τον ΠΑΟΚ είναι το Σαββατοκύριακο 18-19/04 με την Κηφισιά στο Ζηρίνειο, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ: Επιστροφή χωρίς ξένους (photos)
ΠΑΟΚ: Επιστροφή χωρίς ξένους (photos)
ΠΑΟΚ: Επιστροφή χωρίς ξένους (photos)
ΠΑΟΚ: Επιστροφή χωρίς ξένους (photos)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×