Μαυροειδής: «Ώθηση στο Γιάννη, γούρι σε εμάς»

Η γέννηση της κόρης του Γιάννη Ψαθά αλλάζει τις… ισορροπίες στην Κηφισιά, σύμφωνα με το Δημήτρη Μαυροειδή.

Η ΑΕΝΚ θα υποδεχθεί αύριο (18/04, 17.00) στο Ζηρίνειο τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Basket League, και όπως ανέφερε ο 29χρονος σέντερ στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ το έργο τους κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι. Αισιοδοξεί, όμως, για το θετικό αποτελέσματα αντλώντας τύχη από τη γέννηση της κόρης του συμπαίκτη του, ο οποίος -όπως πρόσθεσε- σίγουρα θα παίξει με μεγαλύτερη ώθηση.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε: «Καλημέρα σας και χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο, με υγεία πάνω από όλα και ό,τι άλλο επιθυμεί ο καθένας! Ξεκινώντας την επικοινωνία μας θα ήθελα να ευχηθώ στον συμπαίκτη μου Γιάννη Ψαθά και τη σύζυγό του, Αναστασία, να τους ζήσει η κοράκλα που απέκτησαν την Πέμπτη (16/04). Να είναι καλότυχο το παιδάκι τους και να το δουν όπως επιθυμούν! Πιστεύω ότι η γέννηση της κόρης του θα δώσει και στο Γιάννη ώθηση για μια σούπερ εμφάνιση το Σάββατο (18/04) κι ελπίζω να αποδειχθεί και γούρικη για την ομάδα! Αυτά με τα ευχάριστα της ομάδας και πάμε τώρα στα αγωνιστικά, καθώς παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο γήπεδό μας με τον ΠΑΟΚ. Εμείς βέβαια καλούμαστε να δείξουμε αγωνιστική ετοιμότητα παρά το γεγονός ότι προερχόμαστε από αγωνιστική απραξία τριών εβδομάδων. Φυσικά, όλο αυτό το διάστημα η ομάδα δεν καθόταν. Πήραμε τις απαραίτητες ανάσες μας από τη διακοπή, όμως δουλέψαμε αρκετά και σκληρά όλες αυτές τις ημέρες. Η ομάδα μάλιστα άφησε και πολύ καλές εντυπώσεις στα φιλικά που έδωσε πριν από το Πάσχα με το Ρέθυμνο και την ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι είχε και πολλές απουσίες στα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Σε ό,τι αφορά στο σαββατιάτικό (18/04) αγώνα, όπως είπα και πριν, είναι πολύ δύσκολος καθώς ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ποιοτική ομάδα και στα δύο κομμάτια του γηπέδου με μεγάλη αθλητικότητα και θα πρέπει να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι στην άμυνά μας, να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό και να είμαστε προσεκτικοί στο αμυντικό ριμπάουντ. Αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι να έχουμε υπομονή, να κάνουμε σωστές επιθέσεις, να επιτεθούμε και από μέσα και απέξω και να βάλουμε δύσκολα στον ΠΑΟΚ. Θέλουμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να αποφύγουμε τα λάθη που θα δώσουν πλεονέκτημα στον αντίπαλο. Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για το φινάλε του πρωταθλήματος κι αυτό που θέλουμε είναι να κλείσουμε τη χρονιά βελτιώνοντας την εικόνα μας. Μια νίκη επί της τρίτης καλύτερης ομάδας στην Ελλάδα σίγουρα θα μας βοηθήσει πολύ σε αυτό! Καλό αγωνιστικό Σαββατοκύριακο και θα τα ξαναπούμε σύντομα! Δημήτρης Μαυροειδής».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×