Ολυμπιακός: Ξεχωριστό «ευχαριστώ»

Τις θερμές ευχαριστίες τους στους φιλάθλους τους, που τους παρακολούθησαν μαζικά μέσα από το OlympiacosBC TV, εξέφρασαν από τον Ολυμπιακό.

Η επισκεψιμότητα στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι των Πειραιωτών στο Youtube ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς μέσα σε μόλις τέσσερις ημέρες σημειώθηκαν περισσότερες από 500.000 προβολές. Οι διοικούντες τον Ολυμπιακό εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία αφενός ευχαριστούν θερμά τον κόσμο τους για την υποστήριξή του και διαδικτυακά και αφετέρου δεσμεύονται για νέα αποκλειστικά βίντεο στο μέλλον από το Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους παίκτες του.

Η ανακοίνωση: «Έσπασε τα… κοντέρ το OlympiacosBC TV. Μισό εκατομμύριο views σε τέσσερις ημέρες! Το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube ξεπέρασε τις 500.000 προβολές και συνεχίζει... Στο OlympiacosBC TV είδατε αποκλειστικά και μοναδικά πλάνα από τον τέταρτο προημιτελικό του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα που σφράγισε την πρόκριση των «ερυθρόλευκων» στο ένατο Final Four της ιστορίας τους, το πέμπτο στα τελευταία επτά χρόνια. Μέσα από το OlympiacosBC TV μπήκατε στα αποδυτήρια των θριαμβευτών, είδατε τους πανηγυρισμούς τους, ακούσατε τα λόγια καρδιάς που είπε ο ένας στον άλλον.

Από το OlympiacosBC TV θα συνεχίσετε να βλέπετε αποκλειστικά βίντεο από την «ερυθρόλευκη» παρέα. Τα δώδεκα βίντεο που ανεβάσαμε με θέμα τον τέταρτο προημιτελικό έχουν συνολικά 455.248 views, αλλά ο συνολικός αριθμός των views για το www.youtube.com/olympiacosbc για το διάστημα 24/04-27/04 ξεπέρασαν το μισό εκατομμύριο! Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας…».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×