Κασελάκης: «Μας πείραξε η ήττα του πρώτου γύρου»

Ο Λεωνίδας Κασελάκης της Κηφισιάς δήλωσε, μέσω του blog στον ΕΣΑΚΕ, ότι περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Πάτρα απέναντι στον Απόλλωνα για την 21η αγωνιστική της Α1, ενώ δεν έκρυψε πως θέλει να πάρει εκδίκηση για την εντός έδρας ήττα που υπέστη η ομάδα του στον πρώτο γύρο του πρωταθληματος από τους Αχαιούς.

Αναλυτικα το blog του 25χρονου φόργουορντ: «Tο Σάββατο αντιμετωπίζουμε τον Απόλλωνα Πάτρας. O Απόλλων προέρχεται από κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα και αναμένεται να δει το ματς με μεγάλη σοβαρότητα και συγκέντρωση. Στο ματς του πρώτου γύρου είχαμε ηττηθεί στην έδρα μας, μια ήττα που μας είχε πειράξει ιδιαίτερα με τον τρόπο που ήρθε. Προφανώς, μιλάμε για ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι με αυτό του Σαββάτου.

Παρατηρούμε ότι πλέον έχουν περιοριστεί τα διπλά στο πρωτάθλημα και ότι τον πρώτο λόγο τον έχουν οι έδρες καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος. Στις ομάδες που οι διαφορές μεταξύ τους είναι ελάχιστες η φιλοξενούμενη ομάδα θα πρέπει να κάνει υπέρβαση για να καταφέρει να φύγει από το γήπεδο με το ροζ φύλλο αγώνα.

Θα πρέπει λοιπόν να περιορίσουμε τη δημιουργία των γκαρντ της Πάτρας και παράλληλα να τους πιέσουμε καθώς αυτό θα είναι το κλειδί για τη νίκη ειδικά τώρα που τους λείπει ο Nτίλαρντ καθώς ήταν το πρώτο βιολί και πρωταγωνιστής στις περισσότερες νίκες που κάνανε. Θα είναι πολύ σημαντικό να πάμε το ματς σε χαμηλό σκορ, να πάρουμε ψυχολογία από την άμυνα και να έχουμε υπομονή στην επίθεση. Πρέπει εμείς να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα ώστε να μην βάλουμε τον κόσμο της Πάτρας στην εξίσωση. Θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι γι' αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα σκληροί στα τελευταία λεπτά εκεί όπου κρίνονται τα περισσότερα παιχνίδια».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×