Αποστολή στην Αθήνα με Χάγκινς

Με τον Τζαμέλ Χάγκινς στην αποστολή θα ταξιδέψει στην Αθήνα για τον αυριανό, τέταρτο, «μικρό» τελικό για τα πλέι οφ της Α1, στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, ο Αρης.

Ο Αμερικανός σέντερ προέρχεται από ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί γόνατο (σ.σ. «ενθύμιο» που απέκτησε στο τελευταίο παιχνίδι για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με την Κηφισιά), επιλέχθηκε να ταξιδέψει με την ομάδα, περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους, έχοντας λίγες πιθανότητες να αγωνιστεί. Θεατής από κοντά της προσπάθειας που θα καταβληθεί από τους «κίτρινους» στο Ολυμπιακό Στάδιο, αναμένεται να είναι και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Νίκος Λάσκαρης.

Μιλώντας για το ματς με την Ενωση, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο Δημήτρης Πρίφτης, τόνισε: «Με τη νίκη μας στο τρίτο παιχνίδι της σειράς με την ΑΕΚ διατηρήσαμε τις ελπίδες μας για την κατάκτηση της τρίτης θέσης και πάμε στην Αθήνα για ακόμα έναν δύσκολο αγώνα. Γνωρίζουμε ότι μόνο με νίκη θα παραμείνουμε “ζωντανοί” και είμαστε έτοιμοι για μία μεγάλη μάχη. Σίγουρα είναι θετικό το ότι θα έχουμε και πάλι στη σύνθεσή μας τους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο προηγούμενο παιχνίδι (σ.σ. Οκάρο Γουάιτ, Ντόμινικ Γουότερς), όμως επιστροφές θα έχει και ο αντίπαλός μας (σ.σ. Ντούσαν Σάκοτα, Νώντας Παπαντωνίου)».

Κατέληξε ο τεχνικός του Αρη, λέγοντας: «Καλούμαστε να βγάλουμε όσα αποθέματα ενέργειας μας έχουν απομείνει. Για να πετύχουμε το στόχο μας πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στην άμυνα, όπως συνέβη στα τελευταία 15’ της τρίτης αναμέτρησης, να έχουμε σωστό “διάβασμα” και καλές επιλογές στην επίθεση, αλλά και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×