«Περήφανοι για τον Δημήτρη»

Στον Δημήτρη Παπανικολάου αναφέρθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός του Περιστερίου τόνισε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και ότι αν είναι το τελευταίο του παιχνίδι είμαστε περήφανοι που τον είχαμε μαζί μας. Έναν παίκτη με πολύ μεγάλη καριέρα που μας βοήθησε πάρα πολύ.

Σχετικά με το παιχνίδι κόντρα σ τους «πράσινους» ο «Άρτζι» επισήμανε: «Νομίζω ότι το σημερινό παιχνίδι ήταν ανταγωνιστικό και δυστυχώς που δεν ήταν τηλεοπτικό. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε αυτοσυγκέντρωση και είχαν το μυαλό τους στην επόμενη βδομάδα κάτι που είπε και ο κόουτς Ομπράντοβιτς και είναι απολύτως λογικό. Εμείς είχαμε ενέργεια και κίνητρο και γι’ αυτό πήγε έτσι το ματς».

Ο  προπονητής του Περιστερίου αναφέρθηκε και στην επόμενη μέρα της ομάδας υπογραμμίζοντας: « Έχουμε πολλά περιθώρια γιατί τα παιδιά έβαλαν το σύνολο πάνω από όλους και κάναμε τη δική μας υπέρβαση. Πιο σημαντική η νοοτροπία που προσεγγίζει το παιχνίδι μία ομάδα. Καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό που εκπροσωπεί όλο το ελληνικό μπάσκετ. Είναι μία ομάδα που έχει κορμό γηγενών παίκτων και είναι μία από τις λίγες ομάδες στην Ευρώπη που έχει κάτι τέτοιο, καθώς βλέπουμε ότι και οι ξένες ομάδες έχουν πολλούς παίκτες από άλλες χώρες».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×