«Θα βοηθήσει ο Πρίντεζης»

Ο Κώστας Παπανικολάου τονίζει στο Onsports πως ο Γιώργος Πρίντεζης θα μπορέσει να βοηθήσει στη συνέχεια της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 απέναντι στον Κολοσσό και την Τετάρτη θα έχει την ευκαιρία να προκριθεί στην επόμενη φάση. Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν πολύ καλός σήμερα απέναντι στην ομάδα της Ρόδου και μετά το τέλος του αγώνα υπογράμμισε: «Περιμέναμε μία δύσκολη αρχή, είχαμε να παίξουμε από τη Μεγάλη Τετάρτη και το συγκεκριμένο το περιμέναμε κάπως έτσι. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και κάναμε αυτά που έπρεπε για να πάρουμε μία διαφορά. Όταν παίζεις καλή άμυνα και τρέχεις στον αιφνιδιασμό ανοίγει το σκορ. Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα»

Όσον αφορά στις απουσίες του Ολυμπιακού; «Έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια με μεγάλες απουσίες. Έχουμε κερδίσει χωρίς και αυτούς που έλειπαν. Είμαστε ομάδα και το δείχνουμε. Το κάνουμε καλά αυτό φέτος».

Για τη μεταγραφή του Γιώργου Πρίντεζη υπογράμμισε: «Ο Γιώργος είναι μία πολύ σημαντική προσθήκη. Έχει ξαναπαίξει στον Ολυμπιακό, γνωρίζει καλά την ομάδα. Έχει παίξει σε μεγάλες ομάδες και σίγουρα θα βοηθήσει πολύ για τη συνέχεια».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μέτριο ξεκίνημα της ομάδας του: «Σίγουρα χρειάζονται κάποια λεπτά προσαρμογής στην αρχή. Στο ξεκίνημα ήμασταν μαζί στο σκορ, αλλά κάποια στιγμή ξεμπλοκάραμε και βγάλαμε αυτό που έπρεπε στο παρκέ».

Για την ευκολία που νίκησε η ομάδα του Πειραιά ο Παπανικολάου είπε: «Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Κανένας αντίπαλος δεν είναι εύκολος και μπορείς να την πατήσεις εύκολα σε οποιοδήποτε ματς. Πρέπει να βρούμε έναν καλό ρυθμό ενόψει της συνέχειας».

Για τον δεύτερο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό στη Ρόδο είπε: «Είναι μία πολύ δυνατή έδρα και στην κανονική περίοδο είχαμε δυσκολευτεί πολύ. Τα πλέι οφ όμως είναι διαφορετικά παιχνίδια».

Όσο για το αν ο Ολυμπιακός έκανε κάποιες δοκιμές για τη συνέχεια: «Από τη στιγμή προηγείσαι με 20 πόντους διαφορά μπορείς να δουλέψεις κάποια πράγματα παραπάνω για κάποιους σημαντικούς αγώνες στη συνέχεια».

Τέλος ο Παπανικολάου, τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν κάνουν προετοιμασία για το Κύπελλο μέσω των αγώνων του πλέι οφ: «Δεν κοιτάμε να προετοιμαζόμαστε μέσα από αυτά τα παιχνίδια για τον τελικό του κυπέλλου. Δουλεύουμε πολύ σκληρά στο παρκέ. Αν σκεφτούμε το μετά μπορεί να την πατήσουμε».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×