Παναθηναϊκός Superfoods: «Ζεσταίνουν» τις μηχανές!

Οι «μηχανές» του Παναθηναϊκού Superfoods έχουν αρχίσει και παίρνουν… μπροστά μιας και η ομάδα του «τριφυλλιού» έχει μπει στη διαδικασία… εκκίνησης της νέας σεζόν

Η αρχή έγινε χθες το μεσημέρι με την έλευση του Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος άνοιξε τον χορό των επιστροφών και σήμερα αναμένεται και η συνέχεια.

Η…. μεγάλη συνέχεια για την ακρίβεια, μιας και οι «πράσινοι» βρίσκονται εν αναμονή τεσσάρων παικτών. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της ομάδας σήμερα πρόκειται να φτάσουν στην ελληνική πρωτεύουσα ακόμη τέσσερις παίκτες, ο Μάρκους Ντένμον στις 10.30 πμ, ο Ζακ Όγκαστ στις 13.30, ο Ματ Λοτζέσκι στις 14.45 και ο Κένι Γκάμπριελ στις 17.10. όπως γίνεται αντιληπτό οι πρωταθλητές επιστρέφουν για τα καλά και θα είναι ακόμα πιο… δυνατοί με την έλευση και των υπολοίπων παικτών. Συγκεκριμένα οι Κέι Σι Ρίβερς και Κρις Σίνγκλετον αναμένονται στην Αθήνα μέχρι τις 21/8 και ως τότε θα έχουν ολοκληρωθεί οι ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά τεστ.

Στην Αθήνα, παραλλήλως, έχει ξεκινήσει να συγκεντρώνεται και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας, το οποίο θέλει να διευθετήσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες της προετοιμασίας που θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες. 

Διαβάστε περισσότερα στο Leoforos.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×